Help mijn man is klusser

Naast de tv-programma’s: Eigen huis en Tuin, Bouwval gezocht en RTL Woonmagazine zijn wij ook te zien bij Help mijn man is klusser!

HMMIK Aflevering 1 - 2020

De eerste aflevering van Help mijn man is klusser begint met een klushuis in Voorschoten. Vijftien jaar geleden kocht het stel dit huis met het idee om het volledig op te knappen. Nadat Arnold zijn goede baan verloor, kwam het klussen op een laag pitje te staan. Met de tijd takelt het huis steeds verder af. De bedoelingen waren ooit goed. Zo lag er al tien jaar een partij vloertegels in de woonkamer, klaar om geplaatst te worden. Eigenlijk alle klussen in huis zijn half af. Yvonnes zoon, Daniel, besluit dat het zo niet langer kan en besluit zijn stiefvader op te geven voor het programma. Deze ziet dat niet echt zitten.

Bekijk deze aflevering

HMMIK Aflevering 2 - 2020

In deze aflevering hebben wij een huishouden in Hardinxveld-Giessendam blij gemaakt met een fantastisch nieuwe LayRed klik pvc vloer van Moduleo. De verbouwing ligt al een tijdje stil nadat Bennie en Willy besloten een klushuis te kopen. Ze werken allebei keihard en komen in alle drukte niet aan de verbouwing toe. Willy kan al die tijd niet koken en ontvangt geen vrienden of familie meer. Dochter Tessa maakt zich ernstige zorgen om de situatie en schakelt de hulp van John Williams in.

Bekijk deze aflevering

HMMIK Aflevering 3 - 2020

In deze aflevering heeft John Williams een gescheiden stel weer dichter bij elkaar kunnen brengen met zijn programma. Eigenlijk is er nog niet zoveel af in het huis, op de badkamer na. Daar moeten enkel de puntjes nog op de i worden gezet. John Williams is verbaasd, zelfs aan de basis is niks gedaan. Kale vloeren en muren zorgen ervoor dat het echt nog een klushuis is. Door de “eeuwige” verbouwing is het stel zelfs gescheiden. Gaat alles nog goedkomen?


Het was een beetje een rare aflevering, dit zul je in de video wel merken. Helaas zijn wij door de planning niet opgenomen tijdens deze aflevering.
Bekijk deze aflevering

HMMIK Aflevering 4 - 2020

In deze aflevering hebben wij een gezin in Spijk blij mogen maken met een nieuwe klik pvc vloer. Op het moment dat John Williams aankomt bij het adres in Spijk gelooft hij zijn ogen niet. Woont hier echt een jong gezin? In deze omstandigheden? Het lijkt wel een levensgrote meterkast volgens John. Chris is wat gekrenkt door zijn vrouw Corine doordat ze hem heeft opgegeven voor het programma. Komt alles nog goed tussen deze twee? Hopelijk wel!

Bekijk deze aflevering