Berry Alloc PVC vloer

Berry Alloc PVC vloer

Het is eindelijk zo ver. Je hebt besloten om voor een nieuwe vloer te gaan! Heb je al gehoord van het merk Berry Alloc? Met een Berry Alloc PVC vloer kan het niet mis gaan. Je kunt kiezen uit enorm veel designs en het heeft een geweldige kwaliteit, om over de levenslange garantie nog niets te vermelden. Lees snel verder en ontdek waarom een Berry Alloc vloer zo geweldig is!

Voordelen Berry Alloc PVC vloer


Een Berry Alloc PVC vloer heeft enorm veel voordelen. Zo hoef je, dankzij de samenstelling van de kunststoffen van de onderkant van de plank, geen nieuwe ondergrond te plaatsen. Je hebt helemaal geen egalisering nodig. Dit scheelt tijd én is goed voor je portemonnee! Haal simpelweg weg de oude vloer weg en leg de Berry Alloc PVC vloer op de ondervloer. Je kan de vloer zelfs op de bestaande vloer leggen, zo ben je nog sneller klaar!

Geluidsstil


De Berry Alloc PVC vloer is een stille vloer. De vloer is voorzien van een speciale akoestische laag. Deze laag zorgt ervoor dat de vloer enorm geluiddempend is. Dit maakt de vloer ideaal voor een bovenverdieping. De vloer heeft een geluidsabsorptie van 10 dB. Dat is enorm hoog voor een vloer. Hierdoor is de vloer maar liefst 50 procent stiller dan een PVC vloer van een ander merk! Berry Alloc PVC heeft een geweldige prijs-kwaliteit verhouding. Dat laatste maakt de vloer, samen met het feit van de ondergrond, voor ieder budget geschikt!

Interieur


Er is niets beter dan thuiskomen. Maak van jouw huis een thuis met de Berry Alloc PVC vloer. Alles dat je in huis hebt staan bepaald de woonsfeer. De vloer is daar een groot aspect van. Kies daarom je vloer zorgvuldig uit. De Berry Alloc PVC vloeren zijn beschikbaar in ieder denkbaar design. Hierdoor passen ze in iedere woonsfeer thuis. Heb jij een landelijk, modern of een industrieel interieur? Voor elke woonsfeer is er een Berry Alloc PVC vloer!

Waterbestendig


De Berry Alloc PVC vloer heeft veel voordelen. Enkele voordelen zijn hiervoor al genoemd. Een van de grootste voordelen van de vloer is dat de vloer waterbestendig is. Dit maakt de vloer enorm geschikt voor in de badkamer of in de keuken. De vloer zal niet verrotten of vervormen nadat het vaak in aanraking is geweest met water. Daarnaast zal er ook geen (blijvende) vlek te zien zijn als er bijvoorbeeld een glas drinken omvalt en op de vloer terecht komt. Ideaal als je een huis hebt met kinderen of huisdieren!

Eenvoudig leggen


De Berry Alloc PVC vloer is super eenvoudig te leggen. De ondervloer hoeft niet geëgaliseerd te worden en de vloer kan zelfs op de bestaande vloer worden gelegd. Het leggen zelf is ook erg eenvoudig. De vloer is namelijk voorzien van het unieke dreamclick sluitsysteem. Hierdoor is het leggen van de vloer kinderspel! Het enige dat je nodig hebt is een stanleymes om de lengte van een plank te veranderen. Lijm en ander gereedschap is verleden tijd. Iedereen kan een Berry Alloc PVC vloer leggen!

Berry Alloc PVC vloer kopen


Ben je nu helemaal fan geworden van Berry Alloc pvc? Je kan deze vloer eenvoudig kopen bij de Vloerloods in Kampen! Ga eens langs in de showroom waar je meer dan 3500 prachtige vloeren ziet! Blijf je liever thuis? Ook dat kan! Neem gerust een kijkje in de webshop van Vloerloods en bestel jouw droomvloer!