Een klushuis in Voorschoten

De eerste aflevering van Help mijn man is klusser begint met een klushuis in Voorschoten. Vijftien jaar geleden kocht het stel dit huis met het idee om het volledig op te knappen. Nadat Arnold zijn goede baan verloor, kwam het klussen op een laag pitje te staan. Met de tijd takelt het huis steeds verder af. De bedoelingen waren ooit goed. Zo lag er al tien jaar een partij vloertegels in de woonkamer, klaar om geplaatst te worden. Eigenlijk alle klussen in huis zijn half af. Yvonnes zoon, Daniel, besluit dat het zo niet langer kan en besluit zijn stiefvader op te geven voor het programma. Deze ziet dat niet echt zitten.

Arnold vind pvc vloeren lelijk..

In de aflevering wordt al snel duidelijk dat Arnold een hekel heeft aan pvc vloeren. Oeps… wat komen wij voor vloer plaatsen in deze aflevering? Juist. Een pvc vloer van Moduleo.

Gelukkig was Arnold snel overstag toen hij de vloer in het echt zag en is hij uiteindelijk dik tevreden met het eindresultaat. Pfff, gelukkig maar!

Ben je benieuwd naar alle klik pvc vloeren van Moduleo? Bekijk ze hier: Moduleo Klik PVC vloeren

Moduleo LayRed Klik PVC

De vloer die in deze aflevering is geplaatst is de Venetian Stone 46949 uit de LayRed serie van Moduleo. Wat deze serie klik pvc vloeren zo speciaal maakt is dat er een geïntegreerde ondervloer aan de pvc vloer zit. Hierdoor hoef je dus niet voorafgaand aan het plaatsen van de klik pvc vloer een ondervloer te plaatsen. Deze ondervloer is geschikt voor (bijna) alle ondergronden. Bijvoorbeeld ook voor appartementen die moeten voldoen aan een 10 decibel norm in verband met de (onder- en boven) buren.

Bekijk hier alle Moduleo LayRed vloeren met geïntegreerde ondervloer.

Muisstil, keihard en super stabiel

De LayRed serie is een nieuw type klik pvc vloer, namelijk een rigide klik pvc vloer. Dat betekent dat deze een keiharde PU toplaag heeft waardoor de vloer minder snel beschadigd. Daarbij is hij extra stabiel en kan hij goed geplaatst worden op oneffen ondervloeren. Je hoeft dus niet meer standaard te (laten) egaliseren. Doordat het een pvc vloer is is deze uitermate geschikt voor ondervloer, ook de ondervloer draagt hier aan bij. Een groot voordeel van een klik pvc vloer ten opzichte van een laminaat vloer is dat deze in verhouding muisstil is. Niet verkeerd natuurlijk voor een druk huishouden met kinderen en/of huisdieren.