Help mijn man is klusser aflevering 5 - Winschoten

Alfiya en Henk wonen al 2 jaar in Winschoten in een huis waar geen één ruimte af is. Henk ziet klussen als een hobby, maar nu is het klaar voor Alfiya. Ze wil niet meer koken met haar winterjas aan.

Heeft Alfiya misschien niet al te lang gewacht?


Als John binnenkomt ziet hij het direct als hij naar het plafond kijkt. Alifya geeft aan dat het huis is gekocht om op te knappen. Klussen kan Henk wel blijkt in de slaapkamer. Met hulp van de “wonderlijke schop” moet het uiteindelijk goed komen. Henk neemt de hulp die John aanbiedt graag en direct aan. Let’s go!

Whoop whoop je nieuwe vloer op de stoep!


Ook in deze aflevering hebben wij weer een huishouden blij mogen maken met een fantastische Moduleo LayRed klik pvc vloer. In deze aflevering is gekozen voor een mooi warme natuurkleur, de Laurel Oak 51230.

Waarom een Moduleo LayRed vloer?


Kort maar krachtig: OERsterk, Muisstil, Aangenaam warm en een duurzame oplossing voor op de vloer. Door de rode geïntegreerde vloer kun je de vloer direct plaatsen in één handeling. Hiermee is je vloer ook direct 10dB geluidsreductie gecertificeerd en uitermate geschikt voor vloerverwarming en koeling.

Wil je meer weten over de Moduleo LayRed Klik PVC Vloeren? Wacht dan niet langer en stel je vraag direct!