Hoomline PVC vloer

Hoomline PVC

Hoomline PVC vloeren zijn het product van 40 jaar ervaring in betaalbare kwaliteitsvloeren. Met het assortiment van Vloerloods.nl volg je helemaal je eigen smaak. Kies uit stijlvolle productlijnen als Briljant Visgraat en Fusion Superior XL, met daarbinnen weer diverse variaties. Welke het ook wordt, je hebt een zorgeloze vloer te pakken. Een vloer die lang meegaat en slechts minimale aandacht nodig heeft. Met jouw Hoomline PVC vloer kies je een vloer om op te wonen.

Het merk Hoomline

Het Rotterdamse bedrijf Intertap (Internationaal Tapijt) levert moderne vloerbedekking sinds de jaren 70. De collecties zijn altijd afgestemd op de trend van het moment en de vraag vanuit de consument. Daarom ligt het laatste decennium de focus op Hoomline PVC, laminaat en parket. Iedere collectie is samengesteld vanuit het credo: een vloer is om op te wonen. Daarom moet de vloer tegen een stootje kunnen, niet zomaar krassen en makkelijk te onderhouden zijn. Wat ook belangrijk is bij wonen: je thuis voelen. Een fijn dak boven je hoofd en een fijne vloer onder de voeten. Wat een fijne vloer is bepaal je zelf.

Hoomline PVC: kies je collectie

Op welke stijl vloer voel jij je thuis? Hoomline PVC is ingedeeld in collecties; een mooi uitgangspunt om jouw thuisgevoel te vinden. Wij hebben er 5, met binnen iedere collectie diverse kleurvariaties.

Briljant

Karaktervolle PVC-vloeren voor liefhebbers van hout. Voorzien van een natuurlijk reliëf en verkrijgbaar in 4 subtiele kleuren. Een onderhoudsvriendelijke vloer met stevige slijtlaag, zeer geschikt voor huishoudens met kinderen en/of huisdieren.

Briljant visgraat

Natuurlijk ogende houtlook planken in de vier subtiele Briljant-kleuren, uitgevoerd in visgraatmotief. Dit Hoomline PVC is ook in extra lange planken verkrijgbaar.

Stilleven

De meesters van de Lage Landen legden de schoonheid van de natuur voor altijd vast in hun kunst. Deze Hoomline PVC vloeren behouden ook hun schoonheid voor lange tijd. Bovendien kun je er stil op leven dankzij de geluidsreductie van 10dB. Verkrijgbaar in hout- en steenlook, met geïntegreerde ondervloer, geschikt voor vloerverwarming en -koeling.

Fusion Superior XL

De extra lange en brede planken maken de ruimte optisch groter. Alle 4 kleuren zijn houtlook: naturel, geolied, Flax en Honey.

Fusion Superior Visgraat

Dezelfde 4 houtlook-variaties als de Superior XL, maar dan in trendy visgraatpatroon. De planken zijn iets minder groot dan de XL, maar nog steeds groot. Laat je creativiteit de vrije loop met deze Hoomline PVC vloer die in ieder interieur past.

Hoomline PVC kopen bij VLOERLOODS.nl

Bij Vloerloods.nl vind je hoogwaardig klik-pvc voor zeer scherpe prijzen. Hoomline PVC kopen is zeer eenvoudig. Je weet nu wat meer over de collecties. Kies je favoriet en vind de kleurtemperatuur waar je warm van wordt. In de floor visualizer check je hoe de vloer er in jouw interieur uitziet. En als je ‘m gevonden en besteld hebt, dan heb je jouw Hoomline PVC vloer snel in huis. Uiteraard liggen alle Hoomline vloeren voor je klaar bij ons in Kampen. Kom gerust eens kijken in de grootste vloerenshowroom van Nederland.