Een levensgrote meterkast volgens John

In deze aflevering hebben wij een gezin in Spijk blij mogen maken met een nieuwe klik pvc vloer. Op het moment dat John Williams aankomt bij het adres in Spijk gelooft hij zijn ogen niet. Woont hier echt een jong gezin? In deze omstandigheden? Het lijkt wel een levensgrote meterkast volgens John. Chris is wat gekrenkt door zijn vrouw Corine doordat ze hem heeft opgegeven voor het programma. Komt alles nog goed tussen deze twee? Hopelijk wel!

Een complete metamorfose!

Het voelt warm, is het eerste wat Corine zegt als ze de woning geblinddoekt binnenkomt na de metamorfose. Ze gelooft haar ogen niet als ze de blinddoek afdoet. De meiden hebben een eigen ruimte gekregen in de woonkamer. Het voelt nu echt als thuis! Hier heeft Corine al het risico voor genomen. Een veilige plek voor haar kinderen.

Moduleo Country Oak LayRed

De vloer die wij in deze aflevering hebben geplaatst is de Moduleo Country Oak 24958 uit de LayRed serie. Een speciale klik pvc vloer als je het ons vraagt. Deze vloeren hebben een geïntegreerde ondervloer waardoor je deze niet meer los hoeft aan te schaffen en te plaatsen. Je kan dus gelijk beginnen met het leggen van de vloer. De vloer is hierdoor gelijk uitermate geschikt voor vloerverwarming en voor appartementen waarin de 10dB normering vereist wordt. Benieuwd naar de hele collectie? Bekijk ze hier.