Ambiant Laminaat

Ambiant laminaat

Het Nederlandse Ambiant Vloeren heeft een missie: zorgen dat je van jouw huis een droomhuis kunt maken. Met laminaat van Ambiant komt dat zeker goed! Kijk maar eens in het assortiment van Vloerloods.nl: voor iedere woonstijl is er een betaalbare kwaliteitsvloer te vinden. Bekijk de natuurgetrouwe houtmotieven, stoere betonlooks en expressieve tegelvloeren. Ga mee met de nieuwste woontrends of blijf bij jouw unieke, eigen stijl. Met Ambiant laminaat kan het allemaal. Bestel nu in onze webshop of kom naar de grootste vloerenshowroom van Nederland!

Eisen aan laminaat


Bij Vloerloods.nl zijn we selectief in de merken die we verkopen. We stellen hoge eisen aan de kwaliteit van de producten en qua design moeten de collecties echt wat toevoegen. We kunnen met vreugde melden dat Ambiant ruim door de keuring is gekomen. Ambiant laminaat is sterk: de meeste vloeren zijn van AC4 Klasse 32 (zwaar gebruik) en enkele zelfs van AC6 Klasse 33 (zeer zwaar gebruik). Is je huis een bruisende plek waar gezinsleden, bezoek, speelmaatjes en huisdieren komen en gaan? Heb je een winkel of horecazaak met dagelijks vele bezoekers? Ambiant is je laminaat! Met de trendy dessins en unieke patronen heeft Ambiant definitief een plek gekregen in ons assortiment.

Laminaat met een geweten


Betaalbaarheid is voor velen een belangrijke factor bij het kiezen van laminaat, maar goedkoop laminaat komt met een prijs: de goedkoopste grondstoffen en productiemethodes zijn meestal niet de duurzaamste. Ambiant houdt de productieprijs binnen de perken, maar houdt een scherp oog op duurzaamheid. Door resthout te gebruiken krijgen grondstoffen een tweede leven. De productie wordt volledig in Europa gehouden om uitstoot te beperken. Alle Ambiant laminaat voldoet aan strenge EU-normen voor luchtkwaliteit in huis en veiligheid en gezondheid van medewerkers.

De Ambiant-collecties bij Vloerloods


Ons assortiment staat nooit stil. Als we nu alle Ambiant-collecties opnoemen, kan er morgen alweer een nieuwe bij zijn gekomen. Daarom lichten we er een paar uit. Zo krijg je een beeld van de diversiteit aan trendy, natuurlijk ogend en betaalbaar laminaat dat Ambiant te bieden heeft.

Ingelstad


Ingelstad is een kleine plaats middenin Zweden, een van ‘s werelds grootste houtproducenten. Zie de prachtige nerftekeningen, die de indruk wekken van echte houten planken. Met de verschillende tinten eiken volg je precies jouw smaak. De looks van echt hout, de voordelen van laminaat en de kwaliteit van Ambiant maken dit een topkeuze voor een natuurlijke woonstijl.

Expression


In het Middellandse Zeegebied is natuursteen is een veelgebruikt materiaal voor gevels en vloeren. Haal de Portugees-Spaanse warmte en expressie in huis met de Expression-collectie van Ambiant. Laminaat met een prachtige natuursteen-look, perfect voor een klassieke en mediterrane uitstraling. Door de kleurnuances en reliëf oogt en voelt dit laminaat als een echte tegelvloer. Ga je mee naar Faro, Almeria of Córdoba? Kleed je maar luchtig aan want dit Ambiant laminaat is warm als een zwoele zomernacht in het Zuiden.

Beton


Soms is een trendy naam voor een collectie niet nodig. Soms moet je het beestje gewoon bij de naam noemen. De betonlook-collectie van Ambiant heet dan ook gewoon ‘Beton’. Met 3 tinten grijs en een mooie taupe heb je een behapbaar aantal keuzemogelijkheden. XXL tegels met een extra kleine v-groef benaderen het gevoel van een echte betonvloer. Dit 100% waterbestendige laminaat van Ambiant is voorzien van een harder-dan-beton toplaag. Geschikt voor zeer zwaar woongebruik, geweldige basis voor een industriële woonstijl.

Kom Ambiant laminaat bekijken


In onze webshop vind je alle Ambiant laminaat overzichtelijk bij elkaar. De sprekende productfoto’s en duidelijke productomschrijvingen helpen je een keuze te maken. Gelukt? Bestel je nieuwe vloer dan direct in onze webshop. Wil je toch liever laminaatvloeren in het echt zien en aanraken? Kom dan naar Vloerloods in Kampen! Alle Ambiant laminaat ligt hier voor je klaar. Met zo’n 3500 vloeren is dit de grootste vloerenshowroom van Nederland. Wees niet bang om te verdwalen, want onze vloer-experts begeleiden je op basis van je wensen en voorkeuren. Voor je het weet heb je een prachtige laminaatvloer voor de laagste prijs gekocht. Wordt het Ambiant laminaat of een van onze andere topmerken? Laat je inspireren bij Vloerloods. Een nieuwe vloer maakt je blij!