Over ons Vloerloods.nl

Over VLOERLOODS.nl

Yes! Wie zijn wij eigenlijk en waarom doen we wat we doen? Dat gaan we proberen zo snel en goed mogelijk uit te leggen: Een mooie vloer maakt je blij en wij vinden dat iedereen dat verdient voor een eerlijke prijs met de beste service en een glimlach. Een nieuwe vloer uitzoeken moet een feestje zijn. Natuurlijk helpen wij je graag en met plezier!

How about the future?

VLOERLOODS.nl is ontstaan vanaf de werkvloer en uitgegroeid tot dé on- en offline vloerenspecialist van Nederland. Jaja, dat zegt natuurlijk iedereen maar wij zijn echt hard op weg met nog veel grote en mooie projecten in het vooruitzicht. Zo zijn we op dit moment (eind 2021) ons nieuwe winkelpand aan het bouwen, onze systemen aan het upgraden en nieuwe technische snufjes aan het bouwen om je zo goed en snel mogelijk te kunnen helpen.

Jip, VLOERLOODS.nl is dus op de werkvloer ontstaan tijdens het plaatsen van vloeren. Waarom niet alles zelf doen? Precies, dus zijn we gestart in 2016! Op dit moment zijn we met een team van 34 toppers die niks liever willen dan jou zo goed mogelijk helpen met een lach. Van verkoop tot magazijn tot chauffeurs tot klantenservice. En still counting, dus ben jij wie wij zoeken? Bekijk dan hier de vacatures die momenteel open staan: werken bij VLOERLOODS.nl

Grootste showroom van NL met keuze uit meer dan 3500 vloeren!

Wist je dat VLOERLOODS.nl de grootste vloerenshowroom heeft van Nederland? Met ruim 3200m2 aan showroom oppervlak kunnen wij hardop zeggen dat wij de grootste van Nederland zijn. Je vindt in onze winkel meer dan 350 vloeren die direct uit voorraad meegenomen kunnen worden. Ons totale assortiment van vloeren? Hou je vast, keuze uit meer dan 3500 vloeren.

Boven de 200 euro gratis aan huis bezorgd! (m.u.v. België)

Op dit moment bezorgen en leggen wij vloeren in heel Nederland en België. Je kan onze chauffeurs en bussen dus echt overal tegenkomen. Zelfs als je even lekker aan het uitwaaien bent op één van de Wadden-eilanden. Natuurlijk staan we ook altijd open voor andere bestemmingen. Zo hebben we bijvoorbeeld vloeren naar Zweden, Engeland, Zwitserland, Suriname, Monaco, Oostenrijk, Frankrijk en Duitsland verstuurd. Niks is te gek dus.

VLOERLOODS.nl wekelijks te zien op TV

Misschien heb je ons al wel eens eerder gezien, bewust of onbewust. We zijn namelijk regelmatig te zien op TV. Zo hebben we meegedaan aan: Help mijn man is klusser, Eigen huis en tuin, RTL Woonmagazine, Bouwval gezocht, BigBrother en Doe maar duurzaam.

Volle garanties! Op alles. 100% woonplezier gegarandeerd

Echt op alles! Iedereen houdt van zekerheid, daarom bieden we dat graag. Zo ontvang je op alle vloeren en andere producten een volledige fabrieksgarantie. Plaatsen wij jouw nieuwe vloer? Dan ontvang je ook een leggarantie van ons. Zijn er problemen met je vloer? Dan merk je dit vaak al binnen een jaar en anders zeker binnen twee jaar. We geven je daarom vijf jaar garantie. Dat zijn dus drie bonus jaren, gewoon om jou lekker gerust te stellen. Problemen? Bellen. We lossen het dan netjes op.