Stilstaande verbouwing in Hardinxveld-Giessendam

In deze aflevering hebben wij een huishouden in Hardinxveld-Giessendam blij gemaakt met een fantastisch nieuwe LayRed klik pvc vloer van Moduleo. De verbouwing ligt al een tijdje stil nadat Bennie en Willy besloten een klushuis te kopen. Ze werken allebei keihard en komen in alle drukte niet aan de verbouwing toe. Willy kan al die tijd niet koken en ontvangt geen vrienden of familie meer. Dochter Tessa maakt zich ernstige zorgen om de situatie en schakelt de hulp van John Williams in.

Bennie weet direct wat hem te wachten staat

Op het moment dat John Williams voorbijkomt scheuren op een Solex bij de motorclub van Bennie weet hij direct wat hem boven het hoofd hangt. Hij geeft aan dat hij drie jaar geleden een kluswoning heeft gekocht en de verbouwing al een tijd stilligt. Hij is erg blij met de hulp van John en heeft direct zin om echt bezig te gaan met de verbouwing.

Moduleo LayRed Blackjack Oak

De vloer die wij hier geplaatst hebben is de Blackjack Oak 22220 uit de LayRed serie van Moduleo. Een speciale klik pvc vloer als je het ons vraagt! Deze vloeren zijn namelijk erg stabiel waardoor ze al snel over elk type vloer kunnen worden geplaatst. Door de rode geïntegreerde ondervloer op deze plank heb je geen losse ondervloer meer nodig. Twee vliegen in één klap, ideaal dus! Deze ondervloer voldoet tevens aan de 10 decibel norm voor appartementen en is geschikt voor vloerverwarming. Het leggen van een Moduleo LayRed klik pvc vloer is net zo gemakkelijk als het plaatsen van een laminaat vloer en kan gemakkelijk zelf gedaan worden. Lees voor het plaatsen van deze vloer natuurlijk wel goed de leginstructies die op de verpakking vermeld staan.

Muisstil, keihard en super stabiel

Naast het feit dat deze vloeren erg stabiel zijn en over vrijwel elke vloer geplaatst kunnen worden zijn ze ook nog eens goed geschikt voor intensief woongebruik. Door de keiharde PU toplaag weet je zeker dat je een hele tijd plezier zult hebben van deze vloer. Daarbij is deze vloer een stuk stiller dan een laminaat vloer, ook dit heeft weer te maken met de rode geïntegreerde ondervloer. Ben jij op zoek naar een slijtvaste, stille, sterke en stabiele klik pvc vloer met de looks van een echte houten vloer? Bekijk dan zeker de LayRed collectie van Moduleo. Je vindt alle LayRed vloeren hier: Moduleo LayRed Klik PVC vloeren