Help mijn man is klusser aflevering 6 - Middelburg

Dat Ricardo goed kan klussen is in de woonkamer goed zichtbaar. Dat voelt echt als een thuis. Het is af. Daar zit het probleem ook niet. Waar dan wel? Juist, in de badkamer en in de gang. Daar moet écht alles nog gebeuren. Goed nieuws! John komt namelijk niet voor niets met de mannen van de Klusseniers helemaal naar het mooie Middelburg.

Ooops, Ricardo is verkeerd begonnen met het leggen van zijn visgraat vloer

Kan gebeuren! Een visgraat vloer leggen is namelijk niet gelijk het makkelijkste om te doen. Hoe je een visgraat vloer moet leggen? Dat staat altijd beschreven op de verpakking of op de flyer die in de verpakking zit. Kom je er dan nog niet uit? Dan zijn er vaak instructievideo’s vanuit de fabrikant die je verder kunnen helpen. We helpen je daar graag bij! Zeker weten dat hij er mooi in komt te liggen? Dan plaatsen onze vakmannen hem graag voor je!

Een kersverse badkamervloer uit de LayRed collectie van Moduleo

Wat moeilijker te zien in de aflevering omdat de badkamer natuurlijk een wat kleinere ruimte is. Maaaaaar, zoals je ziet oogt de vloer enorm natuurlijk. Net echte tegels. Schijn bedriegt! Dit is namelijk een Rigid Klik PVC vloer uit de LayRed Collectie van Moduleo. Kun je die gewoon plaatsen in de badkamer dan? Ja, zolang je er niet rechtstreeks op doucht kan dat prima. Zorg alleen wel dat je hem goed afwerkt zoals in dit geval met een stenen plint is gedaan. Benieuwd welke vloer er in deze case geplaatst is? Je vindt hem hieronder!

Wat zijn de voordelen van een LayRed klik pvc vloer van Moduleo?

Goede vraag! Allereerst is hij OERstil door zijn rode geïntegreerde ondervloer. Deze dempt tot gegarandeerd 10dB en is daar ook officieel TNO voor gecertificeerd. Heb jij onderburen? Dan voldoet deze ondervloer dus aan de eis. Daarnaast is hij waterbestendig, voelt hij lekker warm aan, maakt hij minder contactgeluid en lijkt het net echt.