Help mijn man is klusser aflevering 8 - Farmsum

Patricia woont in een bouwval in het allerhoogste stukje van Nederland, Farmsum. Volgens John woont ze met haar gezin onder verschrikkelijke omstandigheden. Robert sleutelt liever aan zijn auto's en weigert alle hulp. Wat blijkt, Robert is timmerman en hij kan maken wat hij wil. Hij heeft gouden handjes volgens Patricia. Dat er wat moet gebeuren in het huis is wel duidelijk, dat blijkt al helemaal als John de badkamer en het toilet ziet. Goed nieuws, John is er niet voor niets. Er gaat wat gebeuren!

Huh, er is nog een huis? 500 meter verderop in het dorp.

Er is nog een huis, eentje waar Patricia meer trots op is. Hier groeit mos in de woonkamer. Er gebeurd vrij weinig, maaaaaar er is een begin gemaakt op de bovenverdieping. Dit is het huis waar wat gaat gebeuren. Er moet een opbouwende fase komen, positiviteit. Let's go! Mirthe haar kamer is de focus, daarnaast de andere slaapkamer en de badkamer.

Whoop whoop roze vloer op de stoep!

Dit keer een special, namelijk een Moduleo Moods lijm pvc vloer. De roze Moduleo Vortex 422. Wat deze vloer speciaal maakt is allereerst zijn patroon. Een uitdaging om te leggen, een eye-catcher om te hebben. Daarnaast heeft de vloer een speciale en tevens unieke kleur, namelijk roze. Perfect voor een kinderkamer zoals ook in dit geval! Benieuwd naar de Moduleo Moods vloeren? Bekijk ze hier op onze website: Moduleo Moods Lijm PVC vloeren

Andere slaapkamer, andere Moduleo PVC vloer

Zo'n Moduleo Moods vloer is natuurlijk fantastisch, maar dat je niet de hele verdieping roze wil hebben kunnen wij ook snappen. Daarom is er in de slaapkamer van Robert en Patricia zelf een andere vloer geplaatst, namelijk de Moduleo Impress Country Oak 54491. Een donkerbruine pvc vloer met de charmes, look en feel van hout. Elke nerf en knoest is voel- en zichtbaar in de Impress collectie van Moduleo. Hierdoor komt de vloer écht tot leven. Benieuwd naar deze vloer? Bekijk hem hieronder.

Het seizoen van Help mijn man is klusser zit er op. Tot volgend jaar!

Yes, dit was alweer de laatste aflevering. In dit seizoen zijn weer 8 stellen blij gemaakt met een opgeknapt deel van hun huis en natuurlijk met een mooie vloer. Tot volgend jaar!