Help mijn man is klusser aflevering 7 - Tricht

Het is tijd voor verandering. Mieke heeft John aangeschreven om haar "een beetje" uit de brand te helpen. Hoe? Door de afgelopen 20 jaar te doorbreken. Mieke en Gert-Jan zijn namelijk al zo'n 20 jaar bezig met het bouwval waar ze momenteel nog steeds in wonen. Gert-Jan start veel projecten in het huis maar maakt niks af volgens Mieke. Als Gert-Jan geen hulp krijgt, komt het niet meer af zegt Mieke. Goed nieuws, John komt namelijk niet voor niets. De komende week krijgen ze hulp van de mannen van het klusteam! Natuurlijk hebben wij in ook deze aflevering weer een nieuwe vloer mogen verzorgen van Moduleo. Dit keer een special, namelijk een visgraat pvc vloer uit de Parquetry serie!

John vraagt: "wat kunnen we voor je doen? Kies een gedeelte"

De voorkant van het huis zegt Mieke gelijk. Goeie zegt John! Dat wordt het verjaardagscadeau voor Mieke die volgende week jarig is. Let's go! Het gaat hier en daar met horten en stoten, vooral de houtkachel is een gevoelig onderwerp. Gert-Jan is bezig met de koepel en er is een schoonmaakploeg die help biedt bij het opruimen en schoonmaken van de ruimte. Terwijl Gert-Jan en Mieke een potje aan het bowlen zijn is onze Patrick de Moduleo Parquetry Blackjack Oak 22229 pvc visgraat vloer aan het leggen. Verrassing!

Wil jij ook zo'n mooie visgraat pvc vloer voor in jouw woning?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Natuurlijk hebben we naast Moduleo nog erg veel andere merken visgraat pvc vloeren. Dus. Ben jij op zoek naar een visgraat pvc vloer? Kom dan een keer bij ons langs in de grootste vloerenshowroom van Nederland of bekijk vast alle visgraat pvc vloeren op onze website door hier te klikken: Bekijk alle visgraat pvc vloeren.