Ambiant PVC Vloer

Ambiant PVC vloer

Ben jij op zoek naar een Ambiant PVC vloer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! De PVC vloeren van Ambiant zijn erg populair vanwege de natuurlijke kleurnuances, realistische structuren en goede kleuren. Door te kiezen voor een Ambiant pvc vloer haal je de sfeer van echt hout in huis met de gemakken van een pvc vloer. De Ambiant pvc vloeren zijn zeer geschikt voor vloerverwarming, intensief woongebruik en ook geschikt in combinatie met huisdieren.

Waarom kiezen voor een Ambiant pvc vloer?

Wat het allerbelangrijkste is, is dat je de vloer écht mooi vindt. Hij moet er namelijk zeker de komende 15 jaar mooi in liggen als je het ons vraagt. Een mooie vloer vinden in de Ambiant collectie is geen probleem. Zo heb je een enorme keuze uit diverse visgraat pvc vloeren, extra brede planken en bijvoorbeeld beton- en tegelstructuren. Voor elk type vloer en smaak kun je dus gemakkelijk een geschikte vloer vinden binnen de collectie.

Lijm of klik pvc vloer van Ambiant?

Door de extra harde kern in de Ambiant pvc vloeren zorgen zij voor een perfecte basis in jouw ruimte. Ben jij er nog niet uit waar jij voor wil gaan? Een klik of verlijmbare pvc vloer van Ambiant? Dan adviseren we je graag online of bij ons in de winkel. We vertellen je graag alle voor- en nadelen van zowel een klik als een verlijmbare Ambiant PVC vloer. Een klik versie is doorgaans gemakkelijk zelf te leggen. Al helemaal nu er tegenwoordig onder een groot deel van de collectie Rigid Klik PVC vloeren van Ambiant een geïntegreerde ondervloer is. Hierdoor kan de vloer direct geplaatst worden over bijna alle type vloeren. Deze ondervloer is uitermate geschikt voor vloerverwarming en is ook geschikt voor in appartementen vanwege de gecertificeerde demping van minimaal 10dB. De Rigid klik pvc vloeren van Ambiant zie je in het overzicht hieronder.

Ambiant Ceramo Anthracite 6213 Rigid Klik PVC vloer Ambiant Ceramo Anthracite 6213 Rigid Klik PVC vloer

RIGID

Inclusief ondervloer!
Ambiant Ceramo Beige 6210 Rigid Klik PVC vloer Ambiant Ceramo Beige 6210 Rigid Klik PVC vloer

RIGID

Inclusief ondervloer!
Ambiant Ceramo Grey 5212 Rigid Klik PVC vloer Ambiant Ceramo Grey 6212 Rigid Klik PVC vloer

RIGID

Inclusief ondervloer!
Ambiant Ceramo Light Grey 6211 Rigid Klik PVC vloer Ambiant Ceramo Light Grey 6211 Rigid Klik PVC vloer

RIGID

Inclusief ondervloer!
Ambiant Visgraat Spigato Beige 3504 Rigid Klik PVC Vloer Ambiant Spigato Beige Visgraat 3504

RIGID

Inclusief ondervloer!
Ambiant Essenzo Dark Oak 2904 Rigid Klik PVC Vloer Ambiant Essenzo Dark Oak 2904 Rigid Klik PVC Vloer

RIGID

Inclusief ondervloer!
Ambiant Rigid Click Spigato Dark Grey 3506 Ambiant Visgraat Spigato Dark Grey 3506 Rigid Klik PVC Vloer

RIGID

Inclusief ondervloer!
Ambiant Essenzo Light Grey 2913 Rigid Klik PVC Vloer Ambiant Essenzo Light Grey 2913 Rigid Klik PVC Vloer

RIGID

Inclusief ondervloer!
Ambiant Visgraat Spigato Dark Oak 2504 Rigid Klik PVC Vloer Ambiant Spigato Visgraat Dark Oak 2504

RIGID

Inclusief ondervloer!
Ambiant Essenzo Light Oak 2911 Rigid Klik PVC Vloer Ambiant Essenzo Light Oak 2911 Rigid Klik PVC Vloer

RIGID

Inclusief ondervloer!
Ambiant Visgraat Spigato Grey 3505 Rigid Klik PVC Vloer Ambiant Visgraat Spigato Grey 3505 Rigid Klik PVC Vloer

RIGID

Inclusief ondervloer!
Ambiant Essenzo Smoky 2905 Rigid Klik PVC Vloer Ambiant Essenzo Smoky 2905 Rigid Klik PVC Vloer

RIGID

Inclusief ondervloer!

Nu ook: Ambiant VT Wonen collectie!

Aangezien Ambiant een enorme opmars aan het maken is en de collectie erg populair is bij veel consumenten is Ambiant een samenwerking aangegeaan met VT Wonen. Ambiant is dus sinds kort ook te vinden in het woonprogramma van VT Wonen. Samen met de architecten en interieurspecialisten is er een nieuwe Ambiant VT Wonen collectie uitgebracht. Ook in deze collectie vind je een visgraat serie, een hongaarse punt, een betonlook en een extra brede plank van 32cm breed. Met deze extra brede houtlook plank hebben ze dan ook gelijk de breedste maat op de markt neergezet. Alsof dat nog niet genoeg was hebben ze ook een royale serie toegevoegd binnen de collectie. Deze is vooral erg speciaal, zoiets is namelijk nog niet eerder uitgebracht door een merk. Je vindt de Ambiant VT Wonen serie hieronder.

Wat voor Ambiant PVC vloeren zijn er?

Ambiant heeft zoals eerder genoemd een erg brede collectie in allerlei soorten, maten en structuren. Hieronder een korte opsomming waardoor je misschien wat gemakkelijker en sneller kan vinden wat je zoekt.

·     Ambiant spigato visgraat pvc vloeren

Als je het ons vraagt is dit misschien wel dé meest verkochte visgraat serie van dit moment als het gaat om pvc vloeren. Door de 0.55mm slijtlaag zijn deze geschikt voor intensief woongebruik.

·     Ambiant brede planken pvc vloeren

Ben jij op zoek naar een brede houtlook pvc vloer? Dan ben je bij Ambiant aan het goede adres. Door een brede plank wordt de ruimte optisch groter en breder wat zorgt voor een ruimtelijk effect. Ook deze vloeren hebben meestal een 0.55mm slijtlaag waardoor ze geschikt zijn voor intensief woongebruik.

·     Ambiant beton/tegellook pvc vloeren

Wil jij gaan voor een industriële look? Dan heeft Ambiant een mooi assortiment aan beton- en tegel pvc vloeren waaruit je kan kiezen. Wil je gaan voor vierkante tegels of voor rechthoekig, het kan allemaal! Deze vloeren zijn over het algemeen uitgevoerd met een 0.55mm slijtlaag waardoor ze geschikt zijn voor intensief woongebruik.

Ambiant PVC vloeren een echte eye-catcher voor thuis

Heel eerlijk, in de collectie van Ambiant zul je geen één slechte kleur vinden. De collectie is compleet gericht op de kleuren van dit moment. Door de register embossing in een groot deel van de collectie wordt elke nerf en knoest ook echt voelbaar. Valt het licht op de vloer? Dan zie je echt de houtstructuur wat zorgt voor een extra dimensie. Hierdoor is de Ambiant pvc vloer op het oog niet meer te onderscheiden van een echte houten vloer.

Heb jij een vraag over Ambiant pvc vloeren of wil je meer weten over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze 3200m2 grote showroom vol showvloeren.