Vloerloods.nl bij Doe maar Duurzaam op RTL Z

Yes! Wij zijn te gast geweest op RTL Z bij het tv-programma: Doe maar duurzaam. In deze uitzending werden de thema's wonen en duurzaamheid aan elkaar gekoppeld. Op deze manier is Doe maar duurzaam bij ons terecht gekomen met de vraag of wij wat wouden vertellen over vloeren in combinatie met het thema duurzaamheid. Ons antwoord: Tuurlijk! We hebben in dit item verteld wat een rigid klik pvc vloer eigenlijk is, wat voor soorten er zijn, wat de voordelen zijn en hoe gemakkelijk je het zelf kan plaatsen. Dus ben jij benieuwd wat een rigid klik pvc vloer is of vind je het leuk om wat extra kennis op te doen? Check dan het item hieronder:

Bekijk hier het assortiment rigid klik pvc vloeren

Dus, heb jij een nieuwbouwwoning, of een woning met vloerverwarming? Dan is een rigid klik pvc vloer dus een perfecte en natuurlijk duurzame oplossing. Je stookt dan namelijk niet voor niets, je rigid klik pvc vloer neemt de warmte goed op en geleid deze zonder verlies door naar het vloer oppervlak. Ideaal en lekkere warme voeten dus! Ben jij liever lui dan moe of vind je het makkelijker of geloof je er meer in als je een geïntegreerde ondervloer aan je klik pvc vloer wil hebben? Bekijk dan via deze link direct alle rigid klik pvc vloeren met een geïntegreerde ondervloer.

Wil je graag meer weten over rigid klik pvc vloeren of over iets anders?

Kom dan gezellig bij ons langs in de winkel of neem contact met ons op per mail, telefoon of per chat! We helpen je namelijk graag met de keuze voor een mooie vloer die het beste past in jouw woonsituatie. Vind je het misschien te ver rijden maar wil je wel wat vloeren thuis bekijken? Maak dan gebruik van onze stalenservice. Je kan gemakkelijk een sample bestellen van de vloer die jij graag thuis wil zien. Je kan een sample bestellen op de productpagina van de vloer.