Horizontale jaloezieën op maat

Jaloezieën op maat voor thuis

Wil jij jaloezieën helemaal naar eigen smaak en inrichting? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met keuze uit ons ruime assortiment met huiscollecties en grote bekende merken kun je alle combinaties maken die je jezelf maar wenst. Op deze manier krijg jij je eigen unieke raam jaloezie die precies past bij jouw smaak en wensen.

Horizontale jaloezieën de woontrend van 2022?

Je komt ze tegen in alle woon- magazines en programma’s op televisie, horizontale jaloezieën. Daarom vind je bij ons een ruime keuze horizontale jaloezieën voor elke ruimte in huis, zelfs de badkamer. Onze visie met raambekleding is mooie producten en kwaliteiten leveren voor scherpe prijzen. Iedereen verdient toch een mooi interieur met raambekleding naar wens? Wij vinden van wel en daarom helpen we je graag!

Horizontale lamellen van aluminium

Onze huiscollectie horizontale lamellen van aluminium zijn in elke kleur verkrijgbaar die je je maar kan wensen. Trendkleuren als Denimblauw, mosterdgeel en vergrijsd groen passen tegenwoordig moeiteloos in de moderne interieurtrends. Daarnaast is er ook een groot aanbod naturelkleuren, van sneeuwwit tot steenkoolzwart en alle tinten daartussen in.

De horizontale jaloezieën uit onze huiscollectie bieden de perfecte combinatie van sfeer en functionaliteit. Geen ander product biedt een betere daglichtregulering dan horizontale jaloezieën.

Lamelbreedtes van de horizontale lamellen

Er zijn verschillende maten verkrijgbaar voor de lamellen uit onze huiscollectie. De volgende maten zijn standaard verkrijgbaar:

·     16 mm – Elegant en subtiel

·     25 mm – Tijdloos mooi

·     50 mm – In combinatie met ladderband een echte designklassieker

·     70 mm – Voor een robuuste uitstraling

Houten jaloezieën, dé natuurlijke sfeermaker

Het creëert een warme, behaaglijke en luxe uitstraling voor thuis. Lichtinval en privacy kunnen perfect geregeld worden met een houten jaloezie. Wij inspireren je graag met onze huiscollectie houten jaloezieën. De houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende soorten hout en in een enorme diversiteit aan kleuren. Daarbij zijn er veel verschillende soorten ladderband om de houten jaloezieën helemaal naar eigen smaak te laten maken zodat het precies past in jouw eigen interieur.