Help mijn man is klusser aflevering 4 - Afferden

Anneke en haar gezin verhuizen naar hun droomhuis, een boerderij in Afferden. Tot nu toe is die droom nog niet wat het zijn moet. De beelden spreken voor zich, er moet wat gaan gebeuren! Goed nieuws, John met zijn klusteam kan niet wachten om deze klus aan te pakken. Ook deze aflevering mogen wij weer een huishouden blij maken met een fantastische vloer. Benieuwd welke vloer het is? Lees dan verder!

Doen ze dat zonder ondervloer? Gaat dat zo klats koud erop?

Nee Ton, dit is een rigid klik pvc vloer uit de Moduleo LayRed collectie. Wat dit type vloer zo speciaal maakt? Niet alleen de rode geïntegreerde ondervloer die gegarandeerd 10dB (TUV gecertificeerd) geluid dempt, hij is namelijk ook OERsterk, super stabiel, volledig waterbestendig en voelt lekker warm aan. Wat die 10dB certificering betekent? Dat hij geschikt is voor appartementen met onderburen.

Ton zegt, “de vloer vind ik ook erg mooi, dat is echt een kleur die we zelf uitgekozen zouden hebben”.

Een mooier compliment kan zowel Moduleo als wij natuurlijk niet krijgen. Ohja, niet te vergeten, alle credits naar de styliste die deze vloer uitgekozen heeft. De vloer past precies in de warme huiselijke sfeer die het nu uitstraalt. Misschien is dit wel dé perfecte vloer als basis voor een landelijk interieur. Benieuwd welke dit is? Bekijk hem hieronder!