Berry Alloc Laminaat vloeren

Berry Alloc laminaat

Sluit je ogen en beeld je de mooiste voer in die je je kan bedenken. Denk aan de kleuren, aan het design, aan de woonsfeer die het met zich meebrengt. De vloer kan van steen, hout of beton zijn, alles is mogelijk. Open je ogen. Die prachtige houten vloer die je je hebt ingebeeld is niet handig in een huis met kinderen en huisdieren. Gelukkig bestaat er Berry Alloc laminaat! Met deze vloer heb je de look van een prachtige houten vloer met de voordelen van een laminaatvloer!

Voordelen Berry Alloc laminaat


De voordelen van een Berry Alloc laminaatvloer zijn eindeloos. De vloeren zijn makkelijk schoon te maken. Dit is ideaal als je bijvoorbeeld kinderen of huisdieren in huis hebt. Het schoonmaken is erg eenvoudig. Je hebt een Berry Alloc laminaatvloer al brandschoon met alleen een stofzuiger en een dweil! De vloer is eenvoudig te leggen. Iedereen kan de vloer leggen, ook als je twee linkerhanden hebt. De Berry Alloc laminaatvloer is van hoge kwaliteit. Daardoor heb je een levenslange garantie op het residentieel gebruik van de vloer!

Afmetingen


Berry Alloc laminaat is verkrijgbaar in enorm veel afmetingen. Je kunt bijvoorbeeld extra lange of extra brede planken kiezen. Door te spelen met het plankformaat kun je een ruimte optisch groter of kleiner laten lijken. Daarnaast kun je met een Berry Alloc laminaat visgraat of een extra smalle plank klassiek parket nabootsen. Bedenk welke sfeer jij in huis wilt maken. Alles is mogelijk met Berry Alloc laminaat!

Ocean+ Berry Alloc laminaat


De Berry Alloc laminaatvloer kan zeer goed tegen water. Toch is het af te raden om de gewone variant in een vochtige ruimte te leggen. Als het gewone laminaat veel aan water wordt blootgesteld, zal er uiteindelijk waterschade vormen op de plank. Gelukkig heeft Berry Alloc laminaat er een speciale plank voor ontworpen: de ocean+. Deze planken zijn 100% waterbestendig! De planken zien eruit als echt hout, zijn makkelijk schoon te houden en het beste punt, de Berry Alloc laminaat ocean+ kan gewoon in jouw badkamer geplaatst worden! De planken zijn waterbestendig door de revolutionaire hydro+ technologie. Ideaal!

Stijlen


Er zijn vele verschillende stijlen Berry Alloc laminaatvloeren. Iedere stijl is uniek. De stijlen zijn:

  • Chateau

  • Eternity (normaal en long)

  • Finesse

  • Glorious (normaal, luxe, small en XL)

  • Impulse (normaal en V2)

  • Smart

Alle planken hebben een eigen afmeting en kenmerken. De ene plank is ideaal voor in een badkamer, de andere voor in de woonkamer. Iedere stijl heeft meerdere patronen waar je uit kunt kiezen. Er is dus voor iedereen een Berry Alloc laminaatvloer!

Berry Alloc vloer kopen


Ben je nu helemaal fan geworden van Berry Alloc laminaat? Je kan deze vloer eenvoudig kopen bij de Vloerloods in Kampen! Ga eens langs in de showroom waar je meer dan 3500 prachtige vloeren ziet! Blijf je liever thuis? Ook dat kan! Neem gerust een kijkje in de webshop