Duo rolgordijnen op maat

Rolgordijnen op maat

Ben jij op zoek naar rolgordijnen voor thuis en wil je dat deze perfect passen of heb je speciale wensen? Kies dan voor raamdecoratie op maat. Je vindt bij ons diverse huiscollecties en bekende merken in verschillende stoffen en kleuren met verschillende lichtdoorlatendheid. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor semi-transparante stof die nog enig licht doorlaten. Je kan ook kiezen voor een verduisterende stof, deze zorgt ervoor dat er geen licht meer door de stof komt. 

Duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen zijn enorm populair. Ze hebben de veelzijdigheid van bijvoorbeeld jaloezieën doordat je de lichtinval grotendeels kan reguleren. De banen bewegen voor elkaar langs. Zo kun je ervoor kiezen om het duo rolgordijn te sluiten voor privacy.

De eigenschappen van (luxe) rolgordijnen

De verschillende opties wat betreft rolgordijnen hebben hun eigen functionele en decoratieve eigenschappen en toepassingsmogelijkheden. Hieronder een opsomming van de opties:

  • Transparante en lichtdoorlatende stoffen filteren het licht mooi en geven sfeer aan je woonkamer.
  • Verduisteringsstoffen weren licht en warmte. Deze stoffen zijn zeer geschikt voor kinder- en slaapkamers. Zo slaap je lekker in een donkere ruimte, ook in de zomer.
  • Technische stoffen, zoals screenstoffen, zijn geschikt voor beeldschermgebruik en zijn dus perfect voor in een werkhoek of thuiskantoor.
  • Sommige stoffen zijn voorzien van een bijzondere coating. Diverse stoffen zijn antistatisch, weren vuil en vocht en zijn gemakkelijk te reinigen. Dit soort stoffen zijn ook geschikt voor keukens en badkamers.
  • Er zijn ook diverse stoffen binnen de collectie van Greenscreen Sea-Tex kwaliteit. Deze collectie is gemaakt met garen die gemaakt zijn van plastic uit de oceanen en worden wereldwijd verzameld voor kustlijnen.
  • De totale collectie betreft zo’n 450 stoffen. De perfecte kleur vinden zou dus geen probleem moeten zijn.

Dakraam rolgordijn voor VELUX en FAKRO dakramen

Ben je op zoek naar een dakraamrolgordijn die precies past? Een normaal rolgordijn is namelijk niet geschikt voor dakramen. Er is een ruime keuze aan stoffen voor FAKRO en VELUX dakraamrolgordijnen van lichtdoorlatend tot verduisterend. Deze dakraamrolgordijnen zijn speciaal geschikt voor kunststof (draai-kiep) ramen. Het systeem is gemakkelijk te monteren vanwege de montagesteunen en glasrubbers. Er hoeft dus niet geboord te worden in het raamkozijn. Het frame is daarbij afneembaar, wat ramen wassen gemakkelijk maakt.

SUNWAY Rolgordijnen met motorbediening

Gemak dient de mens. Gun jij jezelf wat luxe of ben jij een freak als het gaat om technische snufjes in huis? Dan zijn rolgordijnen op afstand bedienbaar echt wat voor jou! Je kan ze gemakkelijk bedienen met een afstandsbediening. Wil je dat ze elke avond op dezelfde tijd dichtgaan op een bepaalde stand? Dan kun je ze zelfs koppelen aan de Homey smart home hub en app.