Krono laminaat


Krono laminaat wordt gemaakt door fabrikant Kronospan. Met productiefaciliteiten en kantoren verspreid over de hele wereld voorzien ze een wereldwijde markt van wand- plafond- en vloerbekleding. De topkwaliteit laminaatvloeren presenteren ze onder het merk Krono Original, in de vloerenwereld simpelweg ‘Krono’ genoemd. Dit relatief goedkope laminaat is oersterk en zeer geschikt voor het dagelijks gezinsleven. Ook wie hogere eisen aan de vloer stelt vindt een mooie vloer op Vloerloods.nl; Krono laminaat gaat tot AC5 Klasse 33 (zeer zwaar gebruik). Minstens zo belangrijk: dit duurzame laminaat is verkrijgbaar in een grote variatie aan looks, dessins en kleuren.

Waarom Krono laminaat?


De vloerenwereld is een mooi voorbeeld van marktwerking die werkt. Fabrikanten concurreren door de wensen van de consument zo goed mogelijk te vervullen. Naast de prijs let deze steeds meer op factoren als duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ook troeven fabrikanten elkaar af met nóg hogere kwaliteit laminaat. Bij Krono Original zelf schudt men zo 12 redenen uit de mouw om voor hun laminaat te kiezen. Wij houden het hieronder wat korter; we combineren enkele punten en laten redenen weg die voor alle klik-laminaat gelden (bv. makkelijk in onderhoud, makkelijk te leggen).

Laminaat met superkrachten


Kijken we naar de fact sheet van de fabrikant, dan zien we dat Krono laminaat een aantal superkrachten bezit. Het is namelijk hittebestendig en vlamwerend, lichtvast en UV-resistent, schok- en drukbestendig. Uitvoeringen met geïntegreerd Aqua Stop-systeem zijn ook nog eens vochtwerend. Geen boze kracht krijgt dit superlaminaat eronder. Hierdoor geeft Krono haar laminaat een gemiddelde levensduur van 15 - 20 jaar.

Verantwoorde herkomst, duurzaam laminaat


Krono laminaat bestaat voor 90% uit hout. Dat hout wordt uitsluitend verkregen uit binnenlandse duurzame bosbouw. Het PEFC- en FSC-keurmerk onderstrepen dit. Daarnaast zorgt Krono Original dat haar laminaat zo milieuvriendelijk mogelijk wordt geproduceerd:
● met lage emissies;
● met oog voor natuurlijke grondstoffen;
● zonder pesticiden;
● zonder schadelijke zware metalen.

Een mooie goedkope laminaatvloer


Word jij ook blij van een mooie én goedkope laminaatvloer? Dan is Krono laminaat iets voor jou. Het assortiment is standaard gesorteerd op prijs, met het goedkoopste laminaat bovenaan. Kijk nu eens onderaan het aanbod Krono laminaat. Zie je die prijzen? Duurder wordt het niet! Voor een beperkt budget heb je een prachtige laminaatvloer. Houtlook, steen- of betonlook, van wit, grijs of zwart tot diep roodbruin, waterbestendig en met extra brede plank; Krono laminaat heeft het allemaal.

Nu Krono laminaat kopen


Zie jij jezelf ook zo’n mooie Krono laminaatvloer leggen? Je bestelt ‘m eenvoudig in onze webshop. Aan de hand van het aantal vierkante meters legt onze bot het juiste aantal verpakkingen in de winkelmand. Gebruik je de bestelhulp (de groene knop bij het product), dan bestel je eenvoudig een geschikte ondervloer en passende plinten mee. Wil je de vloer eerst offline bekijken, vraag dan kleurstalen aan van je favoriete vloeren, of kom live vloeren vergelijken in de grootste vloerenshowroom van Nederland. Welkom bij Vloerloods! Welk Krono laminaat mag het zijn?