Betaalmogelijkheden

Online aankoop -> Betalen kan veilig, gemakkelijk en snel in onze webshop. Wil jij die fantastische vloer die in je winkelwagen staat graag bestellen? In de vervolgstap kun je veilig en eenvoudig betalen via iDEAL, PayPal, Creditcard (Visa en Mastercard), Apple Pay, Bancontact, SEPA overboeking of in drie termijnen via de betaaloptie: In3. Natuurlijk allemaal zonder extra kosten. Betalen via een van deze opties is bij ons gratis.

Winkelaankoop -> Doe je een aankoop bij ons in de winkel en neem je deze direct mee? Dan kun je deze betalen doormiddel van contant, pinnen (ook Visa en Mastercard creditcard) of een iDEAL betaling.

Bestel je iets bij ons wat later geleverd of misschien zelfs geplaatst wordt? Dan vragen wij standaard om een aanbetaling van minimaal 20% van het aankoopbedrag. Het resterende bedrag betaal je vóór of op het moment dat de vloer geleverd en/of geplaatst wordt. Hiervoor ontvang je van ons een factuur per mail die je gemakkelijk kunt betalen met iDEAL. Je kunt bij ons niet pinnen aan de deur. De betaling moet voldaan zijn voordat de bezorger of stoffeerder vertrekt.

Onze online betaalmogelijkheden

iDEAL: Bij een online bestelling betaal je veilig en gemakkelijk met iDEAL. Selecteer je bank en bevestig de betaling in de veilige betaalomgeving van jouw eigen bank. Na de betaling keer je automatisch terug naar onze website voor de bestelbevestiging. Deze ontvang je ook gelijk per mail van ons. Betalen met iDEAL is mogelijk bij de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, Handelsbanken, Knab, ING, Bunq, Regiobank, Revolut, Rabobank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.

Visa en Mastercard: Zowel bij ons in de winkel als online kun je bij ons ook betalen met je VISA of Mastercard creditcard. Dit is gemakkelijk en veilig. Bij het afronden van je online bestelling selecteer je de betaalmethode Visa of Mastercard. Als je alle gegevens hebt ingevuld, keer je automatisch terug naar onze website waar je de bestelbevestiging krijgt. Deze ontvang je ook gelijk per mail van ons.

PayPal: Gebruik bij je online bestelling je digitale portemonnee van PayPal. Een veilige en handige betaalmethode waarbij je niet steeds je reader of creditcard gegevens bij de hand moet hebben. Het enige wat nodig is om deze betaling uit te voeren is je e-mailadres en PayPal wachtwoord. Betalen met PayPal is bij ons gratis, we rekenen hier geen extra transactiekosten voor. Kies in het betaalproces voor betalen met PayPal en je wordt doorgestuurd naar de veilige betaalomgeving van PayPal. Log in met je account en bevestig de betaling.

SEPA-overboeking: Wil je het bedrag voldoen door zelf handmatig het geld over te maken? Ook dat kan natuurlijk! Kies in dit geval bij de betaling voor SEPA-overboeking. Vul je emailadres in en ontvang alle transactiegegevens die nodig zijn om de betaling te kunnen voldoen. Belangrijk hierbij is het betaalkenmerk, zorg ervoor dat je deze goed overneemt in je overschrijving. Heb je de betaling voldaan? Klik dan onderin op de blauwe letters “heeft u de overboeking uitgevoerd?” Vervolgens ga je terug naar het betaalscherm op onze website en wordt de betaalstatus gecheckt. Is deze gedaan? Dan krijg je een bestelbevestiging te zien en ontvang je jouw besteloverzicht direct op de mail.

Wil je uiteindelijk toch liever met iDEAL of met je creditcard betalen? Dan kan dat alsnog door de link onderin de email te gebruiken.

Apple Pay: Ben jij een fanatiek Apple gebruiker en vind je betalen met Apple Pay heerlijk? Goed nieuws! Je kan nu namelijk ook bij ons gemakkelijk betalen met Apple Pay. Kies voor de betaalmethode Apple Pay en betaal veilig, enorm snel en gemakkelijk doormiddel van Face ID of Touch ID. Vervolgens zie je een bestelbevestiging en ontvang je ook gelijk een bevestiging van ons per mail. Iets online bestellen en betalen was nog nooit zo eenvoudig!

Bancontact: Bij een online bestelling betaal je veilig en gemakkelijk met Bancontact. Bevestig de betaling gemakkelijk in een veilige betaalomgeving van Bancontact. Na de betaling keer je automatisch terug naar onze website voor de bestelbevestiging. Deze ontvang je ook gelijk per mail van ons. Betalen met Bancontact wordt ondersteund door meer dan 20 Belgische banken.

In3 (in drie termijnen betalen): Graag je nieuwe droomvloer bestellen maar komt het deze maand net even niet uit? Geen probleem! Vanaf nu kun je bij ons ook je bestelling in 3 termijnen betalen, zonder extra kosten. Hoe het werkt? Heel simpel. Het totaalbedrag wordt opgesplitst in drie gelijke bedragen. Is je bestelling bijvoorbeeld € 1500,- betaal je drie termijnen van € 500,-. De eerste termijn betaal je direct met iDeal op het moment van bestellen. De tweede termijn betaal je 30 dagen na bestelling en de derde termijn betaal je 60 dagen na bestelling. Het belangrijkste, geheel kosteloos. Wel is het belangrijk dat je je aan de termijn houdt. Deze betaalmethode wordt volledig aangeboden en beheerd door In3. Meer info over deze betaalmethode? Bekijk deze pagina: Jouw nieuwe vloer betalen in drie termijnen.