Wat is een pvc visgraat vloer?

Wat is een pvc visgraat vloer?

Opzoek naar een pvc vloer die zowel authentiek als tijdloos is? Dan is de pvc vloer in visgraat motief de juiste keuze voor jouw! Bij de PVC visgraat vloer zijn de pvc stroken allemaal even lang en even breed, deze stroken worden vervolgens loodrecht tegen elkaar aangelegd. Hierdoor ontstaat het karakteristieke visgraat patroon.

Wanneer click pvc visgraat of lijm pvc visgraat?

De pvc visgraat vloer komt in twee verschillende soorten; klik pvc visgraat vloer en de lijm pvc visgraat vloer.

Lijm pvc visgraat vloer; Voor het beste resultaat! De lijm pvc visgraat vloer is een lijm pvc vloer in visgraat motief. Deze pvc stroken worden verlijmd op de dekvloer wat dus een egale ondergrond vereist. Doordat de pvc stroken worde verlijmd geeft dit dus het beste resultaat met vloerverwarming! Tevens kan deze pvc vloer ook naadloos worden gelegd. De pvc stroken zijn namelijk flexibel, hierdoor kunnen deze op maat worden gesneden. Waardoor er bij drempels en laagstaande kozijnen geen plakplinten nodig zijn! Mocht je dus het beste resultaat willen, zowel in de afwerking als voor het rendement van de vloerverwarming? Dan is de lijm pvc visgraat vloer uitermate geschikt als vloerkeuze!

klik pvc visgraat vloer; Voor de doe-het-zelver! De klik pvc visgraat vloer is klik pvc vloer in visgraat motief. Doordat deze vloeren een klik verbinding hebben zijn deze visgraat vloeren gemakkelijk zelf te leggen. Daarnaast kunnen ze makkelijk worden meegenomen bij een eventuele verhuizing. Egaliseren wordt bij deze vloer overbodig aangezien de meeste vloeren zijn voorzien van een geïntegreerde ondervloer. Mocht je budget het niet toelaten om een dure lijm pvc visgraat vloer te laten installeren? Dan is de klik pvc visgraat vloer uitermate geschikt als vloerkeuze! 

Wil je meer weten over de voordelen van een klik pvc vloer? Klik hier en kom te weten wat een klik pvc vloer nou zo speciaal maakt!

Wat kost een visgraat pvc vloer om te leggen?

Voor het bepalen van de kosten voor het leggen van een visgraat pvc vloer moet je met verschillende dingen rekening houden! Allereerst is het handig om te weten of je een visgraat click pvc vloer wilt gaan leggen of een visgraat lijm pvc vloer. 

Bij het installeren van een visgraat click pvc vloer hoef je namelijk niet te egaliseren. Je hebt alleen een goede ondervloer nodig! Voordat je deze aanschaft is het handig om even te informeren of de visgraat click pvc vloer niet voorzien is van een geïntegreerde ondervloer. Heeft je visgraat click pvc vloer geen geïntegreerde ondervloer? Wij van Vloerloods adviseren dan om te kiezen voor de LVT click PU ondervloer van 1,5mm! Deze pvc vloer is gemaakt van rubber hierdoor geeft deze een stabiele basis en is enorm geluiddempend. Ook is deze ondervloer uitermate geschikt te combineren met vloerverwarming door de thermische weerstand van 0,01m2 k/w.

Zitten er enorme hoogste verschillen in je dekvloer of heb je een houten vloer als basis vloer? Wij van Vloerloods adviseren dan om de Brown-pack ondervloer in combinatie met een vochtscherm te nemen! Deze ondervloer is namelijk 1 cm dik en hierdoor kunnen de meest extreme hoogteverschillen makkelijk worden uitgevlakt. Het vochtscherm zorgt ervoor dat er geen schimmelvorming onder de ondervloer ontstaat.

Weten wat het leggen van een visgraat click pvc vloer kost? Klik hier voor de legprijs! 

Bij het leggen van een lijm pvc visgraat vloer komen er meerdere handelingen kijken. Zo is het belangrijk om van tevoren te weten wat voor soort dekvloer oftewel afdekvloer de ruimte heeft! Je hebt twee soorten dekvloeren; een cementgebonden dekvloer en een anhydriet gebonden afdekvloer. Als de ruimte een anhydriet gebonden dekvloer heeft moet deze vooraf bij het installeren van de lijm pvc visgraat vloer worden opgeschuurd. Anders hecht de egaline niet goed op de anhydriet dekvloer.

Bij een cementgebonden dekvloer hoeft de dekvloer niet te worden opgeschuurd als deze mooi egaal is. Laat je vloerverwarming infrezen? Dan moeten de vloerverwarming sleuven ook worden dichtgesmeerd! Hierbij moet er rekening worden gehouden met welk materiaal er voor het dichtsmeren wordt gebruikt. Zo kan er bijvoorbeeld geen tegellijm worden gebruikt, omdat dit een andere samenstelling en werking heeft dan egaline! Wij van Vloerloods adviseren dan ook om dit altijd door de vloeren specialist te laten doen!

Weten wat het leggen van een visgraat lijm pvc vloer kost? Klik hier voor de legprijs!

Waarom een pvc visgraat vloer met band en bies?

Wil je pvc visgraat vloer een klassiekere uitstraling geven? Kies dan voor een pvc visgraat met band en bies! Bij het laten leggen van een band en bies rondom de visgraat pvc vloer, wordt er een zwarte voegstrip rondom de pvc visgraat vloer gemonteerd. Dit wordt ook wel een bies genoemd. Daarna wordt er een visgraat pvc plank rondom de visgraat vloer gelegd. Door de pvc visgraat vloer te combineren met band en bies krijgt jouw pvc visgraat vloer net even wat extra klasse! 

Mocht je toch net wat anders willen? Kies er dan bijvoorbeeld voor om alleen pvc visgraat met band te laten leggen! Hierdoor is jouw ruimte net even wat exclusiever maar behoud je wel de extra klasse van een visgraat pvc vloer!

Welke pvc visgraat decors zijn er?

De pvc visgraat vloer komt in drie verschillende decors; walvis pvc visgraat vloeren, normale pvc visgraat vloer en de smalle pvc visgraat vloer. 

Walvis visgraat pvc vloer; Rustig maar luxe! De walvis pvc visgraat plank is een uniek visgraat model. Deze visgraat pvc vloer heeft een afmeting van 15,2cm x 76,5cm. Met dit visgraat motief wordt een ruimtelijk effect gecreëerd door de extra brede panelen. Hierdoor lijkt de ruimte dus een stuk groter! Ook ziet dit er nog eens een stuk luxer en rustiger uit.

Normale plank visgraat pvc vloer; Elegant maar modern! De normale pvc visgraat vloeren werden vroeger vooral in herenhuizen en grachtenpanden gelegd. Deze visgraat pvc vloer heeft een afmeting van 11,9cm x 59,6cm. Het visgraat motief is een tijdloos design, waardoor deze vloer dus ideaal te combineren met elke interieurtrend en passend in elke woning!

Smalle plank visgraat pvc vloer; Charmant maar stijlvol! De smalle pvc visgraat vloer is een slagje kleiner dan de normale pvc visgraat vloeren. Deze visgraat pvc vloer heeft een afmeting van 9,5cm x 38cm. Door de smalle afmeting komt het authentieke visgraat karakter uit de oude herenhuizen nog meer naar voren. De smalle pvc visgraat is dus de ideale keuze om je ruimte nog meer karakter te geven!

Wat kost een visgraat pvc vloer?

De kosten van een visgraat pvc vloer verschillen nogal per kwaliteit en uitvoering. Zo is een visgraat klik pvc vloer duurder in de aanschaf, aangezien deze vloer van een klik systeem is voorzien. Zo heeft een visgraat pvc vloer verschillende top en slijtlaag diktes, deze bepalen de levensduur en het type woongebruik van jouw vloer. De visgraat pvc vloeren met een 0.30mm top en slijtlaag zijn geschikt voor licht woongebruik zoals in een slaapkamer. Terwijl de visgraat pvc vloeren met een 0.55mm top en slijtlaag geschikt zijn voor intensief woongebruik zoals in een woonkamer. De visgraat pvc vloeren met een toplaag van 0.55mm zijn ook van betere kwaliteit waardoor deze langer meegaan en minder onderhoud nodig hebben. 

Mocht je alvast online willen oriënteren? Bekijk ons assortiment dan alvast online! Wij zijn namelijk officiële dealer van alle bekende merken visgraat pvc vloeren op de Nederlandse markt! Zo verkopen wij visgraat pvc vloeren van Moduleo, Ambiant, Ambiant VT-wonen, Durofloor, Douwes Dekker en nog veel meer.

Mocht je er nog niet helemaal weten welke kleur pvc visgraat vloer je wilt? Gebruik dan onze handige zoekfunctie in de webshop! Door in de zoekbalk te zoeken op pvc visgraat grijs, komen alle grijze visgraat pvc vloeren in je zoeksuggestie naar voren. 

Benieuwd hoe de visgraat pvc vloeren er in het echt uitzien? Kom dan een keer langs in onze showroom in Kampen. Met meer dan 200 visgraat pvc vloeren weet je zeker dat je bij ons kan slagen!

HDM Rigid Click Visgraat Birmingham klik pvc HDM Rigid Click Visgraat Birmingham klik pvc

RIGID

Bespaar: ~45%

Rigid Click Visgraat Birmingham

€ 53.95 € 29.95/m2
Bekijk
HDM Rigid Click Visgraat Leeds klik pvc HDM Rigid Click Visgraat Leeds klik pvc

RIGID

Bespaar: ~45%

Rigid Click Visgraat Leeds

€ 53.95 € 29.95/m2
Bekijk
HDM Rigid Click Visgraat Newcastle klik pvc HDM Rigid Click Visgraat Newcastle klik pvc

RIGID

Bespaar: ~45%

Rigid Click Visgraat Newcastle

€ 53.95 € 29.95/m2
Bekijk
HDM Rigid Click Visgraat Oxford klik pvc HDM Rigid Click Visgraat Oxford klik pvc

RIGID

Bespaar: ~45%

Rigid Click Visgraat Oxford

€ 53.95 € 29.95/m2
Bekijk
Ambiant Visgraat Navaro Spigato Beige Rigid Klik PVC vloer Ambiant Visgraat Navaro Spigato Beige Rigid Klik PVC vloer

RIGID

Bespaar: ~42%
Ambiant Visgraat Navaro Spigato Dark Oak Rigid Klik PVC vloer Ambiant Visgraat Navaro Spigato Dark Oak Rigid Klik PVC vloer

RIGID

Bespaar: ~42%
Ambiant Visgraat Navaro Spigato Light Oak Rigid Klik PVC vloer Ambiant Visgraat Navaro Spigato Light Oak Rigid Klik PVC vloer

RIGID

Bespaar: ~42%
Visgraat Navaro Spigato Natural Oak Rigid Klik PVC vloer Visgraat Navaro Spigato Natural Oak Rigid Klik PVC vloer

RIGID

Bespaar: ~42%
Montinique Progress XL Visgraat MC-577946 klik pvc vloer

RIGID

Inclusief ondervloer!
Bespaar: ~34%

Progress XL Visgraat MC-577946

€ 59.95 € 39.95/m2
Bekijk
Montinique Progress XL Visgraat MC-577946 klik pvc vloer

RIGID

Inclusief ondervloer!
Bespaar: ~34%

Progress XL Visgraat MC-577804

€ 59.95 € 39.95/m2
Bekijk
Hoomline Briljant Visgraat Roos 60017 Hoomline Briljant Visgraat Roos 60017

RIGID

Inclusief ondervloer!
Actie!
Hoomline Briljant Visgraat Anjer 60016 Hoomline Briljant Visgraat Anjer 60016

RIGID

Inclusief ondervloer!
Actie!
Hoomline Briljant Visgraat Margriet 60015 Hoomline Briljant Visgraat Margriet 60015

RIGID

Inclusief ondervloer!
Actie!
Hoomline Briljant Visgraat Orchidee 60014 Hoomline Briljant Visgraat Orchidee 60014

RIGID

Inclusief ondervloer!
Actie!
Vivafloors Visgraat 6810 Rigid Click PVC vloer Vivafloors Visgraat 6810 Rigid Click PVC vloer

RIGID

Inclusief ondervloer!
Vivafloors Visgraat 8360 Rigid Click PVC vloer Vivafloors Visgraat 8360 Rigid Click PVC vloer

RIGID

Inclusief ondervloer!