Het bed staat al 2 jaar in de woonkamer

In deze aflevering heeft John Williams een gescheiden stel weer dichter bij elkaar kunnen brengen met zijn programma. Eigenlijk is er nog niet zoveel af in het huis, op de badkamer na. Daar moeten enkel de puntjes nog op de i worden gezet. John Williams is verbaasd, zelfs aan de basis is niks gedaan. Kale vloeren en muren zorgen ervoor dat het echt nog een klushuis is. Door de “eeuwige” verbouwing is het stel zelfs gescheiden. Gaat alles nog goedkomen?

Het was een beetje een rare aflevering, dit zul je in de video wel merken. Helaas zijn wij door de planning niet opgenomen tijdens deze aflevering.

Moduleo LayRed Brio Oak

De klik pvc vloer uit de Moduleo LayRed serie die wij in deze aflevering geplaatst hebben is de Brio Oak 22237. Een gloednieuwe kleur in de collectie van Moduleo. Niet alleen is deze vloer nieuw in de collectie, hij is ook enorm populair. Een mooie rustige uitstraling door de looks van een blank eiken houten vloer. Meer weten over deze klik pvc vloer van Moduleo? Bekijk hem hieronder.

De taken worden verdeeld!

De taken worden verdeeld op de eerste verdieping. Corien en Carolien gaan aan de slag met de slaapkamer en het klusteam met de hal en de logeerkamer. De ultieme test? Het samen in elkaar zetten van de kast op de slaapkamer. Gefixt! Het is gelukt. Er komt beweging in de verbouwing en alles gaat er al een stuk netter uit zien. Het eindresultaat? Verbluffend misschien wel. De slaapkamers lijken net luxe hotelkamers. Wie heeft er nou zo’n luxe logeerkamer zegt Corien lachend. Het lijkt allemaal goed te komen tussen de twee, geslaagder kan bijna niet!

De Moduleo LayRed klik pvc vloeren

De nieuwste generatie klik pvc vloeren van de grootste pvc vloeren fabrikant in Europa. De LayRed serie van Moduleo! Deze klik pvc vloeren zijn muisstil, keihard en super stabiel. Door de geïntegreerde rode ondervloer is deze ook gelijk uitermate geschikt voor vloerverwarming en appartementen. Deze vloeren zijn namelijk gecertificeerd voor de 10dB norm waar je aan moet voldoen met onder- en bovenburen. Het kopen en plaatsen van een ondervloer is dus niet meer nodig. Met de Moduleo LayRed klik pvc vloeren kun je direct beginnen met leggen. Benieuwd naar de hele collectie Moduleo LayRed klik pvc vloeren? Bekijk ze hier