Waterbestendig laminaat

Waterbestendig laminaat? Klinkt ideaal! En dat is het ook. Laminaat is al jaren ontzettend populair, maar heeft altijd één groot nadeel gekend. Doorgaans kan een laminaatvloer namelijk slecht tegen water of vocht. Wanneer je een vloeistof morst over een laminaatvloer, is het zaak de vloer zo snel mogelijk droog te maken. Doe je dit niet, dan is de kans groot dat er een bolling in de laminaatvloer ontstaat. En dat is natuurlijk ontzettend zonde. Zo’n bolling ziet er niet mooi uit en het zorgt er ook nog eens voor dat de vloer oneffen is.

Oak Brown Grey XL (28cm breed)

€ 32.95 € 16.95/m2
Bekijk

Binyl Pro Bolero Oak 1532

€ 35.95 € 17.95/m2
Bekijk

Binyl Pro Hamilton Oak 1533

€ 35.95 € 17.95/m2
Bekijk

Binyl Pro Stockholm Oak 1536

€ 35.95 € 17.95/m2
Bekijk

Binyl Pro Alamos Oak 1538

€ 35.95 € 17.95/m2
Bekijk

Binyl Pro Heirloom Oak 1519

€ 35.95 € 17.95/m2
Bekijk

Verleden tijd met waterbestendig laminaat

Herken je bovenstaande situatie? Ben je bijvoorbeeld wel eens vergeten het raam dicht te doen tijdens een regenbui? Ben je thuisgekomen en stond de vloer bol? Erg vervelend! Met waterbestendig laminaat is deze situatie echter verleden tijd. Bij Vloerloods.nl is een selectie van waterbestendige laminaatvloeren te vinden. Bekijk ons assortiment alvast online (en bestel direct) of kom langs in onze showroom.

Ook te leggen in de ‘praktische’ ruimtes

Laminaat werd vaak bewust niet in vochtige ruimtes gelegd. Denk hierbij aan de keuken en de badkamer. Logisch ook. Met waterbestendig laminaat is dit verleden tijd. Een watervaste laminaatvloer kan ook in de keuken en in de badkamer geplaatst worden. Je kunt de vloer op de benedenverdieping dus in zijn geheel doorleggen en hoeft niet op te zoek te gaan naar een alternatief voor de keuken. 

Over Vloerloods

Heb je in Google gezocht op een van de volgende termen: ‘Waterbestendig laminaat’, laminaat waterbestendig’, ‘goedkoop waterbestendig laminaat’ of ‘Quick Step waterbestendig laminaat’ en ben je zo op onze website terecht gekomen? Of ken je ons wellicht via tv? Dat kan maar zo! Vloerloods is namelijk te zien in de populaire woonprogramma’s ‘Help, mijn man is klusser’ en ‘De Grote Huisverbouwing’. In het verleden heb je ons ook kunnen zien in ‘Eigen huis en tuin’. Wij leggen de vloeren in deze populaire woonprogramma’s en hebben hier ook al meerdere waterbestendige laminaatvloeren mogen leggen. 

In onze groot opgezette showroom in Kampen kun je terecht voor meer dan 3.500 verschillende vloeren! Staat er een verhuizing of renovatie op de planning? Kom langs bij Vloerloods! Bij ons slaag je gegarandeerd voor een waterbestendige laminaatvloer of voor een andere laminaat- of PVC-vloer.