Help mijn man is klusser aflevering 3 – Steenbergen

Het is tijd voor rust en een nieuwe start. Precies wat John zegt. Na een vervelend en heftig jaar achter de rug is het tijd dat er boven wat gaat gebeuren. Robert, timmerman van beroep is zijn motivatie kwijt volgens Robin en heeft hulp nodig. Daar helpen John, de mannen van het klusteam en wij graag aan mee! Ook in deze woning ligt op de bovenverdieping nu een fantastisch mooie LayRed klik pvc vloer van Moduleo! Benieuwd welke? Lees dan verder!

Huh? De benedenverdieping is bijna perfect!

Dat is letterlijk wat John zei in deze aflevering. Maar schijn bedriegt. Beneden is af, maar boven moet er nog aardig wat gebeuren. Met de beste bedoelingen is het begin gemaakt op de bovenverdieping. De eerste kamer is voor een gedeelte gedaan en er is een offerte opgevraagd voor een dakkapel. Helaas is het niet verder gekomen dan dat. Zodra Robert is gestart gaat hij als een speer. De voorzetwand zit er binnen no-time in. Tijd om door te pakken!

Toet toet! De vloer staat op de stoep!

Yes, onze chauffeur Renze maakt Robert en Robin deze dag blij met een mooie vloer. Namelijk de wit crème Laurel Oak 51104 uit de LayRed collectie van Moduleo. De eigenschappen van een LayRed vloer? Hij is oerstil, voelt warm en comfortabel aan en is volledig waterbestendig. Ideaal dus in een huishouden met kids en of huisdieren. Benieuwd naar alle kleuren uit de LayRed collectie? Bekijk ze hier: Moduleo LayRed klik pvc vloeren.

Zouden de mannen van het klusteam en John een nieuwe collega erbij hebben? Dat blijft de vraag, maar als we John moeten geloven is hij meer dan welkom. Good work Robert!