Restpartijen laminaat bij Vloerloods.nl voor echt de laagste prijs! Uitverkoop van laminaat vloeren

Parels van laminaat vloeren voor een zacht prijsje!

Yep aan al het goede komt een einde! Hier vind je daarom de pareltjes van laminaat vloeren voor weinig geld die ons gaan verlaten. Waarom zijn ze zo goedkoop en worden ze in één partij aangeboden? Heel simpel, of ze gaan bij onze leverancier uit de collectie of ze gaan uit onze huiscollectie die we standaard op voorraad houden in de winkel. Doen we dat omdat ze niet populair zijn? Nee, totaal niet. Maar ook wij moeten blijven veranderen en andere nieuwe decoren een kans geven. Bekijk dus snel of er een mooie vloer voor jou bij zit!

Wat kan ik verwachten van een restpartij?

Goede vraag! Het klinkt natuurlijk niet echt positief, dat snappen wij ook. Maaaar, dit zijn vaak echt buitenkansjes. Echt mooie vloeren voor weinig geld. Wel is de kans aanwezig dat er beschadigde pakken en of planken tussen de partijen zitten. Wat wel belangrijk is om te weten is dat we deze niet meenemen in de berekening van de vierkante meters. Wat bedoel je dan precies horen we je hardop denken. Daarom hieronder een voorbeeld:

Stel je besteld een partij van 15m2. Dan kan het zijn dat er in totaal 16,5m2 geleverd wordt. Dit komt doordat er dan beschadigde pakken en of planken zijn die we niet meegerekend hebben omdat je ze niet altijd in elke situatie kunt gebruiken. Als je een beetje handig bent wel natuurlijk, want je moet altijd stukken afzagen.

Wacht niet te lang en sla je slag

Letterlijk, want deze laminaat restpartijen zijn er maar in eenvoud. Dat betekent OP=OP. Wees er dus op tijd bij. Ohja, nog even belangrijk: op alle laminaat vloeren op deze pagina zit gewoon een volledige fabrieksgarantie. Het betreft 100% A-kwaliteit. Wij moeten alleen ruimte maken voor nieuwe decoren. Vandaar dat we afscheid van ze nemen.

Bestelling boven de 200 euro? Gratis aan huis bezorgd!

Yes, ook voor de laminaat restpartijen geldt: bestelling boven de €200? Gratis aan huis bezorgd! Je kiest gemakkelijk je gewenste leverdatum in de laatste stap voor het afrekenen. Natuurlijk kun je ook je ondervloer en plinten gewoon bij ons bestellen voor je nieuwe vloer. Graag zelfs, je weet dan zeker dat je de juiste combinatie hebt!

Spelregels voor restpartijen

Misschien heel logisch en is het overbodig om alsnog te vermelden, maar we doen het toch. Het is namelijk zo dat wanneer je een restpartij besteld, je deze in totaliteit moet afnemen en dat je geen losse pakken kunt retourneren die je bijvoorbeeld over hebt. Het is dus alles of niks. We kunnen je ook niet garanderen dat we extra pakken kunnen leveren wanneer je deze wil nabestellen aangezien de kans aanwezig is dat een vloer niet meer wordt gemaakt of leverbaar is via onze leveranciers. En als dat wel mogelijk is, kunnen we deze enkel leveren voor normale prijzen en misschien zelfs duurder aangezien we in kleine hoeveelheid op maat voor jou moeten bestellen.

Heb je vragen?

Zijn er vragen of is er nog iets onduidelijk? Laat het ons dan weten door te chatten, te mailen naar: info@vloerloods.nl of te bellen op: 038-3033392.