Vouwgordijnen op maat

Vouwgordijnen op maat

Ben jij op zoek naar vouwgordijnen op maat die precies passen bij jouw stijl en interieur? Dan helpen wij jou graag! Met een uitgebreide huiscollectie van diverse bekende merken gaat er een wereld voor je open. Maak een afspraak of kom langs bij ons in de winkel en laat je vrijblijvend adviseren door één van onze specialisten.

Modellen en opties voor vouwgordijnen

De vouwgordijnen die je bij ons in de winkel vindt hebben verschillende modellen en bedieningen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een top-down optie, waarbij het vouwgordijn van boven naar beneden of van beneden naar boven kan. Zo kun je dus je eigen privacy en lichtinval bepalen.

Verduisterende vouwgordijnen

Ben je op zoek naar vouwgordijnen die verduisterend zijn? Ook die zijn er! De stof zal dan via de voering lichtdicht gemaakt worden. Het licht kan dan dus niet door het vouwgordijn heen komen. Dit is bijvoorbeeld perfect voor het verduisteren van een kinder-, baby- of gewone slaapkamer. Extra voering in de vouwgordijnen zorgt er tevens voor dat de isolatie hoger is tegen zowel warmte als kou. Vouwgordijnen zijn dus niet alleen mooi en sfeervol maar ook functioneel.

Elektrische bediening

Gemak dient de mens! Klinkt het jou als muziek in de oren dat je jouw vouwgordijnen op afstand kan bedienen? Of nog sterker nog, ze op een vaste tijd laten naar beneden of boven laten gaan? Dat kan bijvoorbeeld allemaal met de vouwgordijnen van SUNWAY. Bekijk de verschillende showmodellen bij ons in de winkel en ontdek hoe het werkt! Heb jij de Homey Smart Hub thuis? Dan kun je ze ook compleet besturen met de app op je Android of IOS-telefoon.

Eigen meet- en montageserivce

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden en wil je je jouw vouwgordijnen professioneel laten plaatsen? Kom langs bij ons in de winkel en ontdek alle mogelijkheden. Laat je vrijblijvend adviseren door één van onze specialisten. Vraag ook gelijk naar onze eigen meet- en montageservice. Vooraf al een vraag? Neem dan contact op door te bellen naar: 038-3033392 of vul hier een contactformulier in.