Floorify PVC vloer

Floorify pvc vloer

In Floorify pvc vloeren vind je de ultieme combinatie van een natuurlijke uitstraling en gebruiksgemak. Deze rigide pvc vloeren zijn watervast, fluisterstil en eenvoudig te leggen. Bij Vloerloods.nl vind je een uitgekiend assortiment hoogwaardige Floorify pvc planken, pvc-tegels, visgraat-pvc en meer. Koop je nieuwe vloer direct online of kom naar onze mega-vloerenshowroom in Kampen en laat je inspireren!

Floorify Rigid Coconut F051 Klik PVC Rigid Coconut F051

RIGID

Rigid Coconut F051

€ 44.95/m2
Bekijk
Floorify Rigid Cremant F050 Klik PVC Rigid Cremant F050

RIGID

Rigid Cremant F050

€ 44.95/m2
Bekijk
Rigid Husky F052 Klik PVC Rigid Husky F052

RIGID

Rigid Husky F052

€ 44.95/m2
Bekijk
Rigid Stonehenge F053 Klik PVC Rigid Stonehenge F053

RIGID

Rigid Truffle F054 Klik PVC Rigid Truffle F054

RIGID

Rigid Truffle F054

€ 44.95/m2
Bekijk
Rigid Apple Crumble F055 Klik PVC Rigid Apple Crumble F055

RIGID

Rigid Cognac F019 KliK PVC Rigid Cognac F019

RIGID

Rigid Cognac F019

€ 54.95/m2
Bekijk
Rigid Cohiba F021 Klik PVC Rigid Cohiba F021

RIGID

Rigid Cohiba F021

€ 54.95/m2
Bekijk
Rigid Croissant F007 Klik PVC Rigid Croissant F007

RIGID

Rigid Ganola F009 Klik PVC Rigid Ganola F009

RIGID

Rigid Ganola F009

€ 54.95/m2
Bekijk
Rigid Gap Gris Nez F013 Klik PVC Rigid Gap Gris Nez F013

RIGID

Rigid Hazy Skies F012 Klik PVC Rigid Hazy Skies F012

RIGID

Rigid Oyster F015 Klik PVC Rigid Oyster F015

RIGID

Rigid Oyster F015

€ 54.95/m2
Bekijk
Rigid Paris Tan F001 Klik PVC Rigid Paris Tan F001

RIGID

Rigid Sea Salt F014 Klik PVC Rigid Sea Salt F014

RIGID

Rigid Terrazzo F024 Klik PVC Rigid Terrazzo F024

RIGID

Innovatieve rigide pvc vloeren


Als je onze collectie Floorify pvc vloeren bekijkt dan zie je bij ieder product rigid staan. Dat is geen hippe straatterm of slang voor zoiets als ‘gaaf’; rigid is een type pvc vloer met een stevige kern. De planken en tegels zijn hierdoor niet flexibel zoals normaal pvc, maar stevig (rigide). Fabrikanten troeven elkaar af met de beste en meest innovatieve rigide vloeren. Floorify pvc vloeren zijn voorzien van een unieke Floorify Rigid Core. Deze watervaste en geluiddempende kern maakt het pvc 100% watervast en fluisterstil. Bovenop de Core-laag ligt een decorfilm met unieke print in hoge resolutie, 0.55 mm slijtlaag en matte, vlekwerende PU-toplaag.

Makkelijk te leggen op iedere ondergrond


Ultiem gebruiksgemak houdt onder andere in dat de vloer gemakkelijk zelf te leggen is. De rigide pvc vloeren van Floorify zijn speciaal gemaakt om zwevend gelegd te worden. Voor de stevige planken en tegels hoeft de ondergrond niet volledig vlak en afgewerkt te zijn. De klikverbinding, vele malen sterker dan die van laminaat en traditioneel klik-pvc, zorgt samen met een dragende ondervloer voor ongekende stabiliteit. Laat je het leggen van je Floorify pvc vloer liever over aan een expert? Kijk dan eens bij onze diensten. Voor een kleine m2-prijs komen onze vakmensen klik-pvc leggen, inclusief ondervloer en plinten. Van een nieuwe vloer word je blij, helemaal wanneer deze strak gelegd is!

Floorify yourself: een kijkje in de collectie


Floorify heeft haar pvc vloeren onderverdeeld in een aantal overzichtelijke collecties. Geen fancy namen die uitleg nodig hebben, maar gewoon naar formaat, look en legpatroon. Hieronder lichten we er een paar uit.

Pvc planken


Voelbare houtstructuren, een subtiele voeg, ultieme plankvariatie en een matte glans; deze extra grote pvc-planken zijn tot in de kleinste details afgewerkt. Weet je zeker dat dit geen echte houten vloer is? De vele kleurvariaties en unieke dessins dragen smakelijke namen als Croissant, Gingerbread en Apple Crumble. Zit jouw smaak erbij?

Pvc tegels


Floorify pvc-tegels zijn extra groot: maar liefst 60 x 90 cm. Gecombineerd met subtiele voegen geeft dit een strak resultaat. De badkamer, keuken, hal, de woonkamer; de watervaste en stille pvc tegels komen overal tot hun recht. De tegels zijn zo watervast, dat Floorify voor de namen van de variaties naar zee is gegaan. Met namen als Coquille, Jellyfish, Oyster, Sea Salt en Pebble Beach krijg je spontaan zin in een strandvakantie met zeebuffet.

Visgraat-pvc


Het legpatroon van visgraat-pvc geeft de vloer een subtiele speelsheid. Met deze collectie Floorify pvc vloeren geef je jouw interieur een luxe, warme en gezellige uitstraling. De diverse variaties zijn vernoemd naar Japanse vissoorten als Hirame, Toro, Unagi en Ika. Ga je voor een klassieke premium eik-dessin of karaktervolle eik met wat meer knopen en noesten?

Floorify pvc vloer kopen


Alle Floorify pvc vloeren in ons assortiment zijn direct in de webshop te bestellen. De verwachte leverdatum staat bij ieder product vermeld, zodat je weet waar je aan toe bent. Twijfel je welke vloer het mag worden? Bestel dan tot 3 gratis stalen om te vergelijken. Liever ons hele assortiment van 3500 vloeren vergelijken? Kom dan naar de grootste vloerenshowroom van Nederland. Kijk gerust rond of laat je adviseren door onze experts. Wordt het een Floorify pvc vloer, een ander topmerk of een andere vloersoort? Bij Vloerloods.nl vind je ongetwijfeld dé nieuwe vloer die je blij maakt.