Plissés op maat

Plissés op maat

Ben jij op zoek naar plissés op maat die precies passen bij jouw stijl en interieur? Dan helpen wij jou graag! Met een uitgebreide huiscollectie van diverse bekende merken gaat er een wereld voor je open. Zo vind je bij ons een enorme diversiteit aan verschillende stoffen, kleuren en lichtdoorlatende en verduisterende plissés.

Dubbele honinggraat plissés op maat

Bij een enkele (normale) plissé zie je altijd het koortje die door de plissee heen gaat. Kies je voor een dubbele honinggraat plisses heb je dat niet. Een dubbele honinggraat plisse wordt ook wel een duette genoemd. De stof is dubbel waardoor het touwtje niet meer zichtbaar is, en dus tussen de twee lagen stof zit. Duettes zijn dus eigenlijk hetzelfde als plissees maar dan dubbel.

Plissé shades zijn decoratief en veelzijdig

Plissé shades zijn decoratief en veelzijdig omdat ze toepasbaar zijn in reguliere maar ook afwijkende raamvormen, zoals schuine, ronde of driehoekige ramen. Dus ben je op zoek naar driehoekige- of ronde raamdecoratie? Dan zijn plissés een oplossing voor jou!

Transparant, half-transparant, zichtdicht en verduisterende plissés

Plissés zijn verkrijgbaar in verschillen stofsoorten- en kleuren. Naast verschillende structuren zit er ook verschil in lichtdoorlatendheid. Wil je bijvoorbeeld je slaapkamer helemaal kunnen verduisteren omdat je bijvoorbeeld in de nachten werkt en overdag slaapt? Dan kun je kiezen voor een verduisterende plissé. Wil je toch graag wat licht in huis hebben maar vind je de privacy wel fijn? Dan kun je kiezen voor een zichtdichte plissé. Die laat wel licht door, maar van buitenaf kun je niet naar binnen kijken. Kortom, er zijn keuzes zat als je op zoek bent naar een plissé die past bij jouw huishouden.

Eigen meet- en montageserivce

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden en wil je je jouw plissés professioneel laten plaatsen? Kom langs bij ons in de winkel en ontdek alle mogelijkheden. Laat je vrijblijvend adviseren door één van onze specialisten. Vraag ook gelijk naar onze eigen meet- en montageservice. Vooraf al een vraag? Neem dan contact op door te bellen naar: 038-3033392 of vul hier een contactformulier in.