Vloerloods een mooie vloer maakt je blij

Vloerloods.nl: Een mooie vloer maakt je blij

Wij zijn ervan overtuigd dat een mooie vloer echt iets is wat je blij maakt. De vloer is immers het meest toonaangevende in jouw inrichting. Je stemt onbewust heel veel dingen af op je vloer. Waar kijk je bijvoorbeeld naar als je nieuwe meubels gaat uitzoeken? Juist, of ze wel bij de vloer passen! Wij zijn er daarom van overtuigd dat het goed is om je te verdiepen in de verschillende designs, kleuren en patronen voordat je een besluit neemt.

Welke vloeren vind je bij Vloerloods.nl?

Toe aan een nieuwe vloer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In onze showroom, tevens de grootste vloerenshowroom in Nederland (3200m2) vind je een samengestelde collectie van de volgende vloeren:

-      Marmoleum Vloeren

-      Laminaat Vloeren

-      Klik PVC Vloeren

-      Lijm PVC Vloeren

-      Houten Vloeren

-      Vloerbedekking

-      Gietvloeren

-      Vinyl

Deze collectie vloeren is geheel te bezichtigen bij ons in de showroom in de vorm van showborden of showvloeren in diverse oppervlaktes. Natuurlijk kun je ze ook gewoon online in onze webshop bekijken. Daarnaast bieden wij ook alle randzaken eromheen aan. Denk bijvoorbeeld aan plinten, ondervloeren, profielen, schoonloopmatten en leg-accessoires.

Waar moet ik op letten met een nieuwe vloer?

Wat belangrijk is, is om te weten wat jouw eisen zijn voor de nieuwe vloer. Wat verwacht je of wat wil je verwachten? Ben je bijvoorbeeld het getik van je huidige laminaat vloer zat en wil je iets wat minder geluid maakt? Wil je een vloer die ook tegen vocht kan? Wil je de meest rendabele optie in combinatie met vloerverwarming en ga zo maar door. In de winkel of online helpen we je graag met het vinden van de antwoorden op jouw vragen, stel ze daarom ook gerust!

Moet ik ook rekening houden met verschillende merken?

Alle merken die wij aanbieden staan wij 100% achter. Wij hebben zelf selectief bekeken wat volgens onze standaarden wel een goed product is en wat niet. Zo houden wij bijvoorbeeld vloeren uit ons assortiment waar gifstoffen in verwerkt zitten. Wij gaan enkel voor producten die verantwoord zijn voor de gezondheid en die natuurlijk tegen een stootje kunnen. Op alle vloeren zit tevens een fabrieksgarantie. Laat je de vloer door ons leggen? Dan ontvang je van ons standaard 5 jaar leggarantie op ons werk.

Referenties van Vloerloods.nl?

Zeker! Wist je dat wij wekelijks te zien zijn op RTL4 bij programma's als: Eigen huis en tuin, Help mijn man is klusser, Bouwval gezocht en RTL Woonmagazine?

Daarnaast zijn wij ook actief in de project wereld met verschillende categorieën vloeren. Zo hebben wij bij diverse winkels van: Reddy keukens, Keukenloods, Bever Outdoor, Hilty en Norah blij mogen maken met een nieuwe vloer!

Daarbij hebben wij in Nederland al meer dan 10.000 particuliere huishoudens blij mogen maken met een nieuwe vloer ?

Volg je onze online social media kanalen? Hier proberen we regelmatig wat foto's van klussen op te delen bij de mensen thuis. Altijd goed voor inspiratie!