Big Brother 2023 met vloeren van VLOERLOODS.nl

Welke vloeren liggen er in Big Brother huis van 2023?

Ha! Daar kunnen wij je alles over vertellen. Ook dit seizoen hebben wij het hele Big Brother huis opnieuw voorzien van alle vloeren. En zeg eerlijk, wat is het eindresultaat weer tof geworden! In dit seizoen hebben we verschillende categorieën vloeren gebruikt, namelijk: Klik PVC, Vinyl en Vloerbedekking (tapijt). Benieuwd welke vloeren waar precies liggen? Lees dan verder.

Een nieuwe trend, zachtroze, ook voor op de vloer!

Als er een vloer is die er in het Big Brother huis van 2023 uitknalt is het wel de zachtroze klik pvc vloer. Deze klik pvc vloer is recent toegevoegd aan de nieuwe collectie van Quick-Step. Hoe je deze vloer het beste kan omschrijven? Zachte luxe. Waarom? De look van de tegel heeft wat weg van een vloerbedekking vloer met de gemakken en voordelen van een pvc vloer. Zo voelt de vloer lekker warm aan, is deze muisstil, waterbestendig en kan hij tegen een stootje. Ideaal voor in een dynamisch huishouden. Doekje erover en schoon! Benieuwd naar deze vloer? Bekijk hem hier op onze website: Quick-Step Illume Zachtroze ILCP40269

Vloerbedekking op de slaapkamers in thema's

In de slaapkamers is gekozen voor vloerbedekking, ook wel bekend als tapijt. En eerlijk is eerlijk, er kan niks op tegen een mooie tapijt vloer voor op je slaapkamer. We merken dat er weer steeds vaker wordt gekozen voor tapijt of vloerbedekking voor op bijvoorbeeld de bovenverdieping of voor in de slaapkamers. Niet raar als je het ons vraagt. Er is namelijk geen enkel type vloer die warmer aanvoelt dan een tapijten vloer. Dus, stap jij graag goed uit bed? Denk er dan eens over na om voor een mooie kwaliteit tapijt te kiezen. Je weet zeker dat je dan met meer plezier je bed uitkomt, vooral in de koude dagen.

Bij Big Brother is er om dezelfde reden gekozen voor tapijt. Het is lekker warm, dempt het geluid en zorgt voor extra sfeer en ambiance. En eerlijk is eerlijk, je hebt tegenwoordig de wereld aan verschillende kleuren, motieven en verschillende poolhoogtes. Bij Big Brother waren de slaapkamers ingedeeld in verschillende thema's. Zo was er een kamer waar enkel aardetinten waren en de kleur van het tapijt dus warm bruin moest zijn. Check! De andere kamer was een graskamer, de kleur van dit tapijt kun je dus wel raden. Wil jij weten wat de voordelen zijn van tapijt en ben je benieuwd naar de opties die er zijn? Kom dan bij ons langs in ons Experience Center, we laten je graag alles zien.

Vinyl voor in de keuken en de woonkamer, ideaal!

In de woonkamer en de keuken is gekozen voor een vinyl vloer. Eigenlijk een soortgelijk product als PVC. Het grootste verschil is dat je vinyl in banen van 400cm breed plaatst in plaats van plank voor plank of tegel voor tegel. Dus, hou jij niet van groefjes, naden of wat dan ook in je vloer? Dan is vinyl precies wat jij zoekt! Ook voor vinyl geldt dat het 100% waterbestendig is, enorm gemakkelijk schoon te houden is en in vergelijking met een PVC vloer niet duur is om te plaatsen. In vinyl is de wereld aan kleuren, motieven en structuren te vinden zodat er altijd een vinyl vloer is die bij jou past. Benieuwd naar de mogelijkheden van een vinyl vloer? Kom bij ons langs in ons Experience Center. We laten je graag zien wat er allemaal is en wat hier de voordelen van zijn!