Vloer betalen in termijnen? Dat kan bij vloerloods.nl!

Jouw favoriete vloer betalen in 3 termijnen? Dat kan bij ons!

Jouw favoriete vloer gevonden maar lukt het even niet om die in één keer te betalen? Logisch. Een vloer is een grote investering als het om je interieur gaat. Maar, deze zet wel direct de toon en gaat gemiddeld zo'n 15 jaar mee. Het is dus zonde om niet de vloer te kiezen van je dromen, maar die bij je budget past. Om er voor te zorgen dat jouw favoriete vloer ook bij je budget past hebben wij de betaalmethode iDeal in3 geïntroduceerd. Jij kan je favoriete vloer dan in drie gelijke termijnen betalen, met 0% rente. Iedereen heeft recht op een mooie vloer. Tenminste, dat vinden wij.

Dus wil jij:

  • Laminaat op afbetaling?
  • Een PVC vloer op afbetaling?
  • Of een andere soort vloer in termijnen betalen?

Bij ons is het mogelijk! Lees hieronder hoe het precies werkt.

Hoe werkt de betaalmethode iDeal in3 precies?

Als je kiest voor iDeal in3 betaal je het volledige bedrag in drie gelijke delen binnen 60 dagen. Op de dag van je bestelling betaal je het eerste deel via iDeal en wordt je aankoop verzonden. 30 dagen later betaal je het tweede deel en weer 30 dagen later het derde deel. Zo hoef je geen grote uitgave in één keer te doen. Je ontvangt een mailtje zodra je een nieuwe betaling moet doen. Wel zo makkelijk!

1.    Kies & check:

Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.

2.    1e betaling & verzending:

Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden. 

3.    2e & 3e betaling:

Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.

In 3 keer betalen met 0% rente met de betaalmethode iDeal in3

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van iDeal in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 5.000,-. 

Voorafgaand aan de betaling doet iDeal in3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met iDeal in3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over iDeal in3? Bezoek dan: www.payin3.nl.