Pvc-vloer Lelystad

Wil jij ook zo’n prachtige, onderhoudsvriendelijke pvc-vloer thuis in Lelystad? Een vloer die de suggestie wekt van echt hout, marmer, steen of beton? Bekijk dan gauw ons uitgebreide aanbod pvc-vloeren en bestel jouw favoriete vloer meteen online! Bij ons kun je kiezen uit meer dan duizend verschillende vloeren in alle soorten, maten, kleuren en typen afwerking. De ondervloer en plinten krijg je er bovendien gratis bij wanneer je gebruikmaakt van onze legservice. Wacht dus niet langer en ga op zoek naar de perfecte pvc-vloer voor bij jou thuis in Lelystad!

Ambiant Estino Beige Visgraat Lijm PVC vloer Ambiant Estino Beige Visgraat Lijm PVC vloer
ACTIE
VLOER

Visgraat Trend Beige 1613

€ 39.95 € 16.95/m2
Bekijk

Walnoot 93012

€ 45.95 € 17.95/m2
Bekijk

Warm Acacia 27-3

€ 45.95 € 17.95/m2
Bekijk

Beuken TW 2971-1

€ 45.95 € 17.95/m2
Bekijk

Beachwood smal 18-1

€ 45.95 € 17.95/m2
Bekijk

Noten Donker TW3501-1

€ 45.95 € 17.95/m2
Bekijk

Beuken TW503

€ 17.95/m2
Bekijk

[Outlet] HC7302-1 Noten

€ 45.95 € 17.95/m2
Bekijk

Extra voordelige pvc-vloeren van eigen merk

Wanneer je een nieuwe vloer koopt dan betekent dat een investering voor de lange termijn. Je moet ervan uit kunnen gaan dat zo’n nieuwe pvc-vloer in Lelystad enkele decennia mee kan. Want hoewel pvc een relatief voordelig type vloer is, blijft een nieuwe vloer nu eenmaal prijzig. Vandaar dat wij vloeren verkopen van bekende merken, die hun sporen reeds lang verdiend hebben. Bij merken als Ambiant, Douwes Dekker, Moduleo, QuickStep en Vivafloors, om er maar een paar te noemen, kun je er blindelings van uitgaan dat je kwaliteit in huis haalt.

Er is echter nog een andere optie: onze huislijn die je vindt onder de noemer ‘Vloerloods collectie’. Een prachtige collectie hoogwaardige pvc-vloeren, maar dan voor extra scherpe prijzen. We brengen deze collectie in eigen beheer uit, waardoor er diverse schakels uit de verkoopketen wegvallen, in vergelijking met pvc-vloeren van andere merken. Geen externe fabrikant, geen distributeur en geen transport: dit resulteert in zéér voordelige pvc-vloeren voor in Lelystad! En om jou te overtuigen van de kwaliteit van onze eigen collectie krijg je op al onze Vloerloods-vloeren liefst twintig jaar fabrieksgarantie!

Kies ook voor het gemak van een pvc-vloer!

Pvc-vloeren zijn op dit moment veruit de populairste vloeren, ook in Lelystad. Zeker wanneer je ze beschouwt als alternatief voor bijvoorbeeld een houten of natuurstenen vloer, ben je met pvc een stuk voordeliger uit. Andere voordelen van een pvc-vloer in Lelystad zijn het onderhoudsarme karakter, de waterafstotendheid en het gegeven dat het materiaal te combineren is het vloerverwarming. Bovendien voelt pvc lekker warm en zacht aan, zodat kinderen er fijn op kunnen spelen. Ook werkt een pvc-vloer in Lelystad geluiddempend, wat het een uitkomst maakt voor in appartementen.

Bestel je nieuwe pvc-vloer voor in Lelystad meteen online

Heb je de vloer gevonden waarnaar jij op zoek bent? Plaats dan je bestelling meteen online en kies zelf wanneer jouw nieuwe pvc-vloer in Lelystad bezorgd wordt. Bestelling boven de €200,- komen we zelfs gratis bezorgen! Bepaal daarnaast of je zelf je nieuwe vloer wilt leggen of dit tegen een geringe vergoeding wilt overlaten aan onze vloerenleggers. Met een pvc-vloer in Lelystad van Vloerloods wordt je huis nóg meer jouw thuis!