PVC vloer Leidschendam-Voorburg

Als woningeigenaar in Leidschendam-Voorburg heb je jouw keuze gemaakt: jij wilt een PVC vloer in jouw huis laten plaatsen. Deze vloerbedekking biedt namelijk veel voordelen. Het is slijtvast, makkelijk in onderhoud en vochtbestendig. En dat is nog maar het begin. Voor de mooiste merken en de beste adviezen ga je natuurlijk naar Vloerloods.nl. Als hofleverancier van verschillende TV-programma’s leveren wij hoge kwaliteit. Dus: welk type PVC vloer wil jij vanuit Leidschendam-Voorburg bij onze vloerenzaak kopen: klik of toch plak? 

Ambiant Estino Beige Visgraat Lijm PVC vloer Ambiant Estino Beige Visgraat Lijm PVC vloer
ACTIE
VLOER

Visgraat Trend Beige 1613

€ 39.95 € 16.95/m2
Bekijk

Walnoot 93012

€ 45.95 € 17.95/m2
Bekijk

Warm Acacia 27-3

€ 45.95 € 17.95/m2
Bekijk

Beuken TW 2971-1

€ 45.95 € 17.95/m2
Bekijk

Beachwood smal 18-1

€ 45.95 € 17.95/m2
Bekijk

Noten Donker TW3501-1

€ 45.95 € 17.95/m2
Bekijk

Beuken TW503

€ 17.95/m2
Bekijk

[Outlet] HC7302-1 Noten

€ 45.95 € 17.95/m2
Bekijk

Waarom kiezen voor PVC


Niet iedereen in Leidschendam-Voorburg is ervan overtuigd: het laten plaatsen van een PVC vloer. Vreemd is dat niet. Het materiaal is namelijk pas relatief kort op de markt. Toch heeft het razendsnel aan populariteit gewonnen. In de eerste plaats, omdat het bewerkelijk is. Zo kun je in Leidschendam-Voorburg bij PVC vloeren uit verschillende motieven kiezen, zoals: tegels, visgraat of betonlook. Daarnaast biedt het materiaal de volgende voordelen:

Slijtvast;
Geluiddempend;
Makkelijk te leggen;
Onderhoudsvriendelijk;
Opnieuw te leggen;
Vochtbestendig;
Duurzaam.

Vergeleken met laminaat


De meeste klanten, die vanuit Leidschendam-Voorburg bij onze showroom terecht komen, twijfelen nog tussen een vloer van laminaat en PVC. Terecht, want de materialen komen in veel opzichten overeen. Toch zijn er verschillen te bemerken. Zo is PVC veel bewerkelijker dan laminaat. Dit heeft als voordeel dat je uit meer natuurgetrouwe modellen kunt kiezen. Daar staat echter tegenover dat kliklaminaat een lagere vanafprijs kent. Hiermee kun je op de kosten besparen.

Mooie vloeren bij Vloerloods.nl


Bij het uitkiezen van de perfecte vloer komen - ook in Leidschendam-Voorburg - veel vragen kijken: kies je bijvoorbeeld voor click of toch plak PVC? Gelukkig kunnen de specialisten van Vloerloods.nl je daarbij helpen. Wij zijn een autoriteit binnen ons vakgebied. Niet voor niets worden wij vaak gevraagd te helpen bij TV-programma’s, zoals: Help, Mijn Man is Klusser. Naast ons goede advies, kunnen wij ook de kwaliteit van onze producten garanderen.

Op het gebied van PVC vloeren, verkopen wij:

Klik PVC;
Lijm PVC.

In Leidschendam-Voorburg een PVC vloer kopen?


Bij het inrichten van jouw huis in Leidschendam-Voorburg kom je voor veel keuzes te staan: ga je voor laminaat of toch PVC? Welke beslissing je ook neemt: bij Vloerloods.nl hebben wij de producten al voor je klaarliggen. Bestel ze in onze webshop of bezoek onze showroom in Kampen. Je vindt ons aan de Gildestraat 2 in Kampen. Heb je een vraag? Bel dan naar 038 303 3392 of vul het contactformulier in. Bij vloerenzaak Vloerloods.nl vind je allerlei PVC vloeren, waaronder: visgraat, tegels en betonlook - ook vanuit Leidschendam-Voorburg.