PVC vloer Helmond

Steeds meer woningen in Helmond hebben vloeren van PVC liggen. Niet zo vreemd, want dit relatief nieuwe materiaal kent veel voordelen. Zo is het niet alleen slijtvast, maar kun je het heel makkelijk zelf leggen en is het in veel gevallen vochtbestendig. Voor de mooiste modellen kun je - vanuit Helmond - bij vloerenzaak Vloerloods.nl terecht. Dit geldt ook voor advies. Want welk type vloer past nu het beste bij jouw woning in Helmond: klik PVC of toch plak. Wij helpen jou het antwoord te vinden. 

Ambiant Estino Beige Visgraat Lijm PVC vloer Ambiant Estino Beige Visgraat Lijm PVC vloer
ACTIE
VLOER

Visgraat Trend Beige 1613

€ 39.95 € 16.95/m2
Bekijk

Walnoot 93012

€ 45.95 € 17.95/m2
Bekijk

Warm Acacia 27-3

€ 45.95 € 17.95/m2
Bekijk

Beuken TW 2971-1

€ 45.95 € 17.95/m2
Bekijk

Beachwood smal 18-1

€ 45.95 € 17.95/m2
Bekijk

Noten Donker TW3501-1

€ 45.95 € 17.95/m2
Bekijk

Beuken TW503

€ 17.95/m2
Bekijk

[Outlet] HC7302-1 Noten

€ 45.95 € 17.95/m2
Bekijk

De voordelen


Polyvinylchloride - ofwel: PVC - is relatief kort op de markt. Hoewel het materiaal per toeval is ontdekt, biedt het woningeigenaren veel voordelen. In de eerste plaats is het ontzettend bewerkelijk. Zo is er voor ieder interieur in Helmond een passende PVC vloer te vinden, zoals: visgraat, tegels of betonlook. Daarnaast geniet je van de volgende eigenschappen:

Slijtvast;
Geluiddempend;
Makkelijk te leggen;
Onderhoudsvriendelijk;
Opnieuw te leggen;
Vochtbestendig;
Duurzaam.

PVC versus laminaat


Vandaag de dag staan PVC en laminaat beiden in de top 3 van meest verkochte vloertypen. Niet zo vreemd, want in veel zaken komen ze overeen. Zeker wanneer het om de voordelen gaat. De materialen zijn beide goedkoop in aanschaf en gemakkelijk te onderhouden. De keuze om in Helmond een PVC vloer te kopen in plaats van laminaat, hangt vooral af van het motief dat je wilt. PVC is bewerkelijker, waardoor er meer motieven te verkrijgen zijn. Daar staat tegenover dat kliklaminaat een lagere vanafprijs kent.

Altijd de juiste vloer met Vloerloods.nl


Het kiezen van een PVC vloer kan in Helmond met stress gepaard gaan. Logisch, want dit onderdeel vormt de basis van de gehele inrichting. Het is dus belangrijk dat je hierin een goede keuze maakt. Daarbij is kwaliteit natuurlijk een voorwaarde. Gelukkig zijn wij bij Vloerloods.nl niets minder dan een autoriteit binnen ons vakgebied. Wij worden namelijk regelmatig gevraagd om te helpen bij tv-programma’s, waaronder: Bouwval Gezocht. Dus: ben jij in Helmond op zoek naar die perfecte PVC vloer? Wij verkopen, onder andere:

Klik PVC;
Lijm PVC.

Direct vanuit Helmond een PVC vloer kopen?


Bij het uitkiezen van de perfecte vloer, stel je jezelf in Helmond vragen: kies ik voor PVC of toch voor laminaat? De specialisten van Vloerloods.nl kunnen je hierbij helpen. Wij geven altijd op maat gemaakt advies. Heb je jouw keuze gemaakt? Plaats dan online een bestelling of bezoek ons aan de Gildestraat 2 in Kampen. Bij vragen kun je bellen naar 038 303 3392 of het contactformulier invullen. Of het nu gaat om visgraat, tegels, betonlook of een andere PVC vloer: je kunt het vanuit Helmond in onze vloerenwinkel kopen.