Locatie & Openingstijden

Je vindt ons aan de: Gildestraat 6 - 8263 AH in Kampen

Onze openingstijden:

  • Maandag: 11:00 - 18:00
  • Dinsdag: 10:00 - 18:00
  • Woensdag: 10:00 - 18:00
  • Donderdag: 10:00 - 18:00
  • Vrijdag: 10:00 - 18:00
  • Zaterdag: 10:00 - 17:00
  • Zondag: Gesloten

Ons Vloeren Experience Center is uniek in Nederland!

Yes, echt waar! Dit is het enigste échte Vloeren Experience Center die je kunt vinden in Nederland en zelfs in de hele Benelux. Waarom? Omdat wij ervan overtuigd zijn dat beleving enorm belangrijk is bij het uitzoeken van een nieuwe vloer. Het is een grote aankoop waar je lang plezier van moet hebben. Daarom moet het goed zijn. We laten je daarom in ons Experience Center écht kennis maken met de verschillen in vloeren. Niet alleen in zichtbare eigenschappen zoals kleur en structuur maar ook in geluiddemping, waterbestendigheid, krasvastheid en nog veel meer. Het unieke concept van ruim 2200m2 showroom verdeelt over twee verdiepingen zorgt voor het gevoel van een dagje weg. Je vindt in ons vloeren Experience Center meer dan 3500 vloeren verdeelt in verschillende categorieën. Laminaat vloeren, Klik PVC vloeren, Lijm PVC vloeren, Houten vloeren, Tapijt vloeren, Vinyl vloeren en Ecologische vloeren. Voor elk vloertype kun je bij ons terecht. Onze vloerspecialisten helpen je graag bij het maken van de juiste keuze die bijpassend is aan jouw wensen en situatie.

Grote showvloeren en AI hulpmiddelen die jou helpen bij de juiste keuze!

We hebben flink gebruik gemaakt van de ruimte! Zo vindt je bij ons in het Experience Center veel grote showvloeren die je een goed beeld geven van de verschillen in structuren, kwaliteiten en patronen. Ook zijn er veel interactieve schermen te vinden waar je verschillende vloeren kan samenstellen en kan bekijken in de ruimte. Zo krijg je een goed beeld van de complete vloer en kom je niet voor verassingen te staan. Je eigen ruimte uploaden en de vloer in zien? Ook daar helpen we je graag mee! Een nieuwe vloer uitzoeken is niet altijd makkelijk aangezien het misschien wel de grootste invloed heeft op je interieur. Wel proberen we er een feestje van te maken. Wij willen niks liever dan dat jij blij en tevreden de deur uitgaat! Met of zonder nieuwe vloer.

Online alvast een kijkje nemen in het Experience Center?

Dat kan! We hebben namelijk een Google 360 graden winkeltour laten maken zodat je ook thuis vanuit je luie stoel je alvast kunt oriënteren in ons vloeren Experience Center. Ideaal toch! Op deze manier weet je precies waar je aan toe bent en dat er geen haar is gelogen van wat we hebben verteld. Voor sommigen van jullie is het namelijk best een stukje rijden en dan wil je wel weten waar je aan toe bent. Natuurlijk hopen we je wel in het écht te zien in het Experience Center!

VLOERLOODS.nl bekend van TV!

Misschien is het je al eens opgevallen, bewust of onbewust, dat we bij jou in de woonkamer zijn langs geweest op televisie. Wij verzorgen namelijk al meerdere seizoenen de vloeren voor diverse televisieprogramma's. Denk hierbij aan: Big Brother, Bouwval gezocht, Eigen huis en Tuin, Help mijn man is Klusser, Quality time op zondag en ga zo nog maar even door. Ben je dus op zoek naar een referentie? Let dan goed op als je in de avond voor de televisie zit of bekijk wat resultaten op één van de pagina's hieronder:

De Grote Huisverbouwing (SBS6)

Help mijn man is klusser (RTL4)

Eigen Huis en Tuin (RTL4)

Doe maar duurzaam (RTLZ)

Ook de thuisbasis van verschillende interieur stylistes!

Wist je dat ons nieuwe Experience Center ook vaak gebruikt wordt als dé thuisbasis van interieur stylistes of architecten als het om vloeren gaat? Neem gerust je kleurstalen mee van de muur, combineer het met gordijnen uit onze huiscollectie en ga lekker aan de slag. Je weet op deze manier zeker dat je uiteindelijk voor de juiste vloer kiest. Natuurlijk zijn er ook altijd vloerspecialisten die je graag helpen met eerlijk en duurzaam advies.