Nu 10% KORTING op je complete bestelling bij vloerloods.nl met de kortingscode: VRIJHEID10

Daarom trakteren wij nu op 10% EXTRA korting op jouw bestelling!

Vrijheid is blijheid. 100%. Gelukkig mogen we dat ook dit jaar weer vieren. Daarom trakteren we je graag op een mooie kortingscode die goed is voor 10% korting op jouw bestelling. Dat scheelt al snel tientallen tot honderden euro's op een bestelling. Niet alleen op 5 mei krijg je deze korting, maar de hele week! Dus 10% korting op écht alles wat je in onze winkel of webshop kunt vinden. Niet alleen korting op de nieuwe vloer maar ook op de plintenondervloerenprofielen en ga zo maar door. Waar de korting niet op geldt zijn onze diensten, restpartijen en outlet vloeren. Dus. Wacht niet te lang en profiteer van die korting, voor je het weet is de week om! Dat zou natuurlijk zonde zijn, want het kan echt een boel pegels schelen. Hoef je verder niks geks voor te doen. Alleen je lievelingsvloer uitzoeken. Hoe je de korting krijgt? Heel simpel! De kortingscode: VRIJHEID10 toevoegen aan jouw winkelwagen.


Wacht niet te lang en pak die korting!

Ja echt waar. Doe het nou maar nu het kan. Waarom? Alles wordt duurder. Wij kunnen inmiddels geen prijsverhoging meer zien. Ze blijven maar komen vanuit de merken en leveranciers en wij kunnen er helaas niks aan veranderen. Hoe eerder je je keuze maakt des te lager de prijs is die je zal betalen. Het is raar maar waar. Wil jij direct profiteren van die vette 10% EXTRA KORTING? Ga dan vanuit hier direct naar de vloeren categorie waar jij naar op zoek bent:

Wist je dat je bij ons standaard profiteert van extra service? Zo bezorgen wij je nieuwe vloer(en) GRATIS aan huis als je bestelling boven de 200 euro is. Wil je zeker weten dat je geen foute plinten of ondervloer besteld bij je nieuwe vloer? Maak dan gebruik van de online bestelhulp. Daarnaast ontvang je bij ons standaard een volledige fabrieksgarantie, plan je gemakkelijk je eigen gewenste leverdatum in en krijg je altijd de beste prijs en een brede glimlach.

De kortingscode is geldig t/m 8 mei

Bestel jij je vloer online en wil je deze graag met korting bestellen? Bestel hem dan vóór 8 mei of zorg ervoor dat je dit nog op de valreep doet op 8 mei voor 23:55 uur. De kortingscode VRIJHEID10 gaat namelijk om 00:00 automatisch offline. Deze is dan ook niet meer toe te voegen aan een bestelling. Zorg er dus voor dat je op tijd bent en pak die korting!

De korting is uitgezonderd op outlet vloeren en restpartijen. Kortingen kunnen ook niet gecombineerd worden.

VLOERLOODS.nl bekend van TV!

Misschien is het je al eens opgevallen, bewust of onbewust, dat we bij jou in de woonkamer zijn langs geweest op televisie. Wij verzorgen namelijk al meerdere seizoenen de vloeren voor diverse televisieprogramma's. Denk hierbij aan: Big Brother, Bouwval gezocht, Eigen huis en Tuin, Help mijn man is Klusser, Quality time op zondag en ga zo nog maar even door. Ben je dus op zoek naar een referentie? Let dan goed op als je in de avond voor de televisie zit of bekijk wat resultaten op één van de pagina's hieronder:

Help mijn man is klusser

Big Brother 2021

Quality Time op zondag

Eigen Huis en Tuin

Doe maar duurzaam