Nu 7% KORTING op je complete bestelling bij vloerloods.nl met de kortingscode: VLOER7

Whoopwhoop korting op de stoep!

Yep! We leveren jouw fantastische nieuwe vloer graag af op bij jou op de stoep. Natuurlijk met een mooie korting zodat je zeker bent van de beste prijs. Hoe? De formule is simpel: Laagste prijs + 7% EXTRA korting = DE BESTE PRIJS. Dus doe jij je bestelling online of bij ons in de winkel? Dan ontvang je 7% korting op je complete bestelling. Niet alleen op de vloer, maar op écht alle producten die je online of bij ons in de winkel kunt vinden. Dus ook op plinten, ondervloeren plintenondervloerenprofielen en ga zo maar door. Dat scheelt al heel snel honderden euro's op een complete vloer. Vooral met alle prijsstijgingen die we de laatste tijd om de oren krijgen. De korting is niet geldig op onze servicediensten als het plaatsen van een vloer. Hoe je de korting krijgt? Simpel! De kortingscode: VLOER7 toevoegen aan jouw winkelwagen. De korting wordt dan toegepast.


Wacht niet te lang en pak die korting!

Direct profiteren en je nieuwe vloer bestellen met die 7% EXTRA korting? Ga dan vanuit hier direct naar de vloeren categorie waar jij naar op zoek bent:

Wist je dat je bij ons standaard profiteert van extra service? Zo bezorgen wij je nieuwe vloer(en) GRATIS aan huis als je bestelling boven de 200 euro is. Wil je zeker weten dat je geen foute plinten of ondervloer besteld bij je nieuwe vloer? Maak dan gebruik van de online bestelhulp. Daarnaast ontvang je bij ons standaard een volledige fabrieksgarantie, plan je gemakkelijk je eigen gewenste leverdatum in en krijg je altijd de beste prijs en een brede glimlach.

De kortingscode is geldig t/m 22 mei

Bestel jij je vloer online en wil je deze graag met korting bestellen? Bestel hem dan vóór 22 mei of zorg ervoor dat je dit nog op de valreep doet op 22 mei voor 23:55 uur. De kortingscode VLOER7 gaat namelijk om 00:00 automatisch offline. Deze is dan ook niet meer toe te voegen aan een bestelling. Zorg er dus voor dat je op tijd bent en pak die korting!

De korting is uitgezonderd op outlet vloeren en restpartijen. Kortingen kunnen ook niet gecombineerd worden.

VLOERLOODS.nl bekend van TV!

Misschien is het je al eens opgevallen, bewust of onbewust, dat we bij jou in de woonkamer zijn langs geweest op televisie. Wij verzorgen namelijk al meerdere seizoenen de vloeren voor diverse televisieprogramma's. Denk hierbij aan: Big Brother, Bouwval gezocht, Eigen huis en Tuin, Help mijn man is Klusser, Quality time op zondag en ga zo nog maar even door. Ben je dus op zoek naar een referentie? Let dan goed op als je in de avond voor de televisie zit of bekijk wat resultaten op één van de pagina's hieronder:

Help mijn man is klusser

Big Brother 2021

Quality Time op zondag

Eigen Huis en Tuin

Doe maar duurzaam