Nu 5% korting op je complete bestelling. Profiteer direct van de beste en laagste prijs voor alle vloeren. Kortingscode VLOER5

Online 5% extra korting op écht alles met code: VLOER5

Het is alweer februari, de eerste maand is weer voorbij gevlogen. Wil jij de vloer nog netjes voor elkaar hebben voor de lente? Dan is dit het moment! Wij geven nu namelijk 5% EXTRA KORTING op je complete bestelling. Natuurblijk bovenop de beste prijs en service. Kort gezegd, de BESTE DEAL als het om een nieuwe vloer gaat. Ohja, de korting is niet alleen op de vloer, maar op écht alles. Dus ook plinten, ondervloeren en ga zo maar door. Hoe je de korting krijgt? Heel simpel, je voegt de kortingscode: VLOER5 toe aan je winkelwagen en de 5% korting wordt direct zichtbaar verrekend.

Gelijk op zoek naar je nieuwe vloer?

Direct profiteren en je nieuwe vloer met korting bestellen? Ga dan vanuit hier direct naar de vloeren categorie waarnaar jij op zoek bent:

Wist je dat je bij ons standaard profiteert van extra service? Zo bezorgen wij jouw nieuwe vloer(en) gratis aan huis als je bestelling boven de €200,- is. Wil je zeker weten dat je geen foute plinten of ondervloer besteld bij jouw nieuwe vloer? Maak dan gebruik van de online bestelhulp. Daarnaast ontvang je bij ons standaard een volledige fabrieksgarantie, plan je gemakkelijk je eigen gewenste leverdatum, altijd de beste prijs en een brede glimlach.

Korting is geldig t/m 6 februari

Bestel jij je vloer online en wil je deze graag met korting bestellen? Bestel hem dan vóór 6 februari of zorg ervoor dat je dit nog op de valreep doet op 6 februari voor 23:55 uur. De kortingscode gaat namelijk om 00:00 automatisch offline. Deze is dan ook niet meer toe te voegen aan een bestelling. Zorg er dus voor dat je op tijd bent en pak die korting!

De korting is uitgezonderd op outlet vloeren, restpartijen en andere vloeren waar je momenteel online een merkenkorting van 10 tot 15% op krijgt. Korting kan dus niet gecombineerd worden met korting.

Ons eerder gezien op TV?

Misschien is het je al eens opgevallen, bewust of onbewust, dat we bij jou in de woonkamer zijn langs geweest op televisie. Wij verzorgen namelijk al meerdere seizoenen de vloeren voor diverse televisieprogramma's. Denk hierbij aan: Big Brother, Bouwval gezocht, Eigen huis en Tuin, Help mijn man is Klusser, Quality time op zondag en ga zo nog maar even door. Ben je dus op zoek naar een referentie? Let dan goed op als je in de avond voor de televisie zit of bekijk wat resultaten op één van de pagina's hieronder:

Help mijn man is klusser

Big Brother 2021

Quality Time op zondag

Eigen Huis en Tuin

Doe maar duurzaam