Vacature verkoopmedewerker VLOERLOODS.nl

Per direct: Full-time verkoopmedewerker gezocht

Door de enorme groei die wij het afgelopen jaar hebben mogen meemaken zijn wij hard op zoek naar een hele boel nieuwe collega's waaronder een nieuwe verkoopmedewerker! Heb jij passie voor sales en heb je misschien wel ervaring in onze branche of heb je net je diploma gehaald en wil je het vak graag leren? Dan zoeken wij jou! Wij zijn op zoek naar een verkoper met vuur. Je hebt duidelijke doelen voor jezelf kan gemakkelijk met verschillende mensen omgaan en bent spontaan en vooral enthousiast. Ondanks dat veel branches en bedrijven een slechte tijd hebben gekregen vanwege corona zijn wij juist enorm gegroeid. Hierdoor is ons verkoopteam op dit moment eigenlijk te klein voor de grote van onze winkel. Helemaal als we zo weer volledig open mogen.

Wat ga je doen?

Natuurlijk heel veel mensen blij maken! Hoe? Door goed advies te geven en vooral eerlijk te zijn over wat wel en niet kan. Naast alleen verkoop vinden we het belangrijk dat mensen met een goed gevoel weggaan. Een nieuwe vloer kopen moet uiteindelijk een feestje zijn voor de klant. Het is dus belangrijk dat je je spontaan en enthousiast opstelt en de klant oprecht graag goed helpt. Heb je nog geen ervaring met deze branche of met vloeren in het algemeen? Dat is geen probleem, we hebben het uiteindelijk ooit allemaal een keer moeten leren en wij helpen je daar maar wat graag mee! Hoe ziet je dag er dan precies uit?

Je start in de ochtend gezellig samen met het hele team van kantoor en de werkvloer met een goede bak koffie. Vervolgens spreken we de dag kort door en bespreken we welke dingen er die specifieke dag moeten gebeuren. Om 10:00 uur gaan de deuren open van de winkel (zodra het weer mag na de lockdown) en zijn we officieel geopend! Vanaf dat moment zorg je ervoor dat de winkel er tip top uitziet. Liggen er wat showborden niet netjes op hun plek? Dan zorg jij dat ze weer op de juiste plek komen. Het is namelijk belangrijk dat de winkel netjes is en alles gemakkelijk te vinden is. Je eerste klant komt binnen. Je begroet ze netjes en biedt wat te drinken aan. Vraag vervolgens of je ze ergens mee kan helpen of ze de weg kan wijzen in de winkel naar een bepaalde categorie vloeren. Zorg ervoor dat je vervolgens constant beschikbaar bent om vragen te beantwoorden of mensen verder te helpen met bijvoorbeeld het opstellen van een offerte of het plaatsen van een bestelling. Gedurende de hele dag zorg jij ervoor dat mensen met een glimlach de winkel verlaten.

Wat vinden wij belangrijk?

Dat hebben eigenlijk al een beetje verteld, enthousiast, gedreven, pro-actief met een echte passie voor sales. Je bent constant op zoek naar hoe je jezelf kan verbeteren of je skills kan trainen. Je wil altijd alles weten wat betreft de producten die je verkoopt en bent hier ook oprecht in geïnteresseerd. Je bent een echte teamplayer en gaat eigenlijk geen enkele uitdaging uit de weg. Je houdt van een schone en nette werkomgeving en houdt deze ook zo. Moet je een keer wat pakken overstapelen of een wat oudere klant helpen met het inladen van de vloer? Ook dan stroop je je mouwen op en help je even. Zie jij kansen of dingen die beter kunnen volgens jou? Dan staan wij daar volledig voor open! Goede ideeën pakken we altijd aan, vooral als je hierdoor beter kan werken en het jouw werkplezier verhoogt.

Wat kunnen wij jou bieden?

Allereerst een prettige werkomgeving en super leuke collega's! Wij zijn ervan overtuigd dat je namelijk vooral plezier moet hebben in je werk, dan wordt je er ook echt goed in. Wij kunnen jou dus een leuke werksfeer bieden met daarna leuke en ontspannende activiteiten. Verder bieden we een marktconform salaris die kan worden beïnvloed door ervaring binnen onze branche en of detailhandel en leuke en gunstige werkomstandigheden.

Klaar om de eerste klanten te helpen?

Woohoo, wij ook! We hopen dat de winkel binnenkort weer volledig open mag en we mensen weer blij de winkel uit mogen laten lopen. Ben jij er ook klaar voor en kan je misschien niet wachten om aan de slag te gaan? Wacht dan vooral niet langer en stuur gelijk je CV + Motivatie naar: [email protected] en dan zien we jou snel!