Vacature verkoopmedewerker VLOERLOODS.nl

Op zoek naar een leuke uitdagende job als verkoopadviseur?

Lees dan even verder! Wij zijn namelijk op zoek naar een enthousiaste, sociale en gedreven verkoopadviseur. Je ontvangt bezoekers in ons gloednieuwe en unieke Vloeren Experience Center. Een uniek concept in Nederland. Vervolgens is het aan jou de taak om samen met de binnenkomende klant de zoektocht te starten naar hun ideale vloer. Je hebt een adviserende rol. Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen weet jij precies wat de behoefte is en weet jij daarop in te spelen met de juiste producten en oplossingen.

Wat ga je precies doen?

Aandacht voor de klant staat voor jou centraal en is tevens de meest belangrijke taak. Je staat elke klant netjes te woord en door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen kun jij iedereen passend advies geven. Je denkt met de klant mee. Niet alleen met hetgeen waar zij om vragen, maar ook verder. Naast het klantcontact stel je offertes op, maak en plan je orders in en verzorg je de opvolging van je openstaande offertes. Daarnaast hou je samen met je collega verkoopadviseurs het Experience Center schoon, netjes en representatief.

Wat vinden wij belangrijk?

Wij vinden het belangrijk dat jij je vak verstaat en communicatief goed vaardig bent. Je kan goed luisteren en de juiste vragen stellen om concreet een goed advies te kunnen geven aan de klant. Daarnaast ben je commercieel en gedreven en zorg je ervoor dat de ruimte waarin je werkt altijd representatief en netjes is. Daarnaast bouw je een korte maar goede relatie op met de klant en volg je je offertes goed op.

Wat kunnen wij jou bieden?

Allereerst de mooiste werkomgeving als het om vloeren gaat. Je kan in ons Experience Center alles groots en interactief laten zien. Zo werken wij met grote showborden- vloeren en laten we de klant met verschillende proefjes in ons Experience Center interactief kennis maken met de (verschillende) producten die we hebben. Je werkt met een hecht team van verkopers die er elke dag voor zorgen dat de klant zo goed mogelijk geholpen wordt. In de pauze maak je gebruik van onze gloednieuwe kantine die van alle gemakken is voorzien.

We starten met een tijdelijk contract die we graag omzetten naar een vast contract als het van beide kanten goed klikt. Daarbij starten we met een marktconform salaris. Vanaf daar heb je alles in eigen hand. Ontwikkel jij je zelf snel en pak je extra taken of verantwoordelijkheden op? Dan groeit je salaris mee.

Klaar om de eerste klanten te helpen?

Wacht dan vooral niet langer en stuur gelijk je CV + Motivatie naar: andres@vloerloods.nl en dan zien we jou snel!