Informatie rondom de sneeuwval

Informatie rondom de sneeuwval

Helaas hebben we allemaal te maken met enorm slecht weer waardoor het bijna onmogelijk is om te rijden. Korte afstanden zijn enigszins nog haalbaar maar het is voor ons op dit moment helaas onmogelijk om door heel Nederland te rijden en iedereen zijn nieuwe vloer te bezorgen. We vragen om jullie begrip en geduld, we doen ons uiterste best om alles z.s.m. op een andere dag te leveren.

Alle ingeplande leveringen worden verplaatst

We zijn dan ook genoodzaakt om alle bezorgingen die voor vandaag zijn ingepland te annuleren en te verzetten. We nemen met iedereen contact op om een nieuwe datum in te plannen. We vragen om jullie begrip ongeacht het heel vervelend is. Het is voor ons logistiek gezien een grote uitdaging om alle leveringen op een ander moment te kunnen opvangen. Natuurlijk gaan wij hier ons uiterste best voor doen om dit zo snel mogelijk te realiseren.

Externe transportbedrijven rijden ook niet

We hebben diverse transportbedrijven gebeld of we de bezorgingen voor vandaag aan hun kunnen uitbesteden. Ook zij geven allemaal aan vandaag niet te rijden. Mocht je echt spoed hebben kun je in overleg je vloer vandaag gewoon bij ons afhalen.

Alle legklussen gaan zover mogelijk door maar ook hier zullen er uitvallers zijn

Ook voor de leggers is het in de meeste gevallen onmogelijk om bij de klant te kunnen komen. Hier zullen dus ook uitvallers zijn. In alle gevallen wordt er contact met de klant opgenomen als dit het geval is. In de meeste gevallen zullen de stoffeerders een nieuwe afspraak inplannen in overleg. Sommige klussen zullen wellicht ook op zaterdag worden gedaan waar mogelijk. We vragen om jullie flexibiliteit en begrip hiervoor.

De wachttijden aan de telefoon, mail en chat lopen enorm op

We willen jullie dan ook vragen om ons niet te bellen, mailen en te chatten over de levering of plaatsing van de vloer van vandaag. We zullen in alle gevallen zelf contact opnemen met de klant om zo spoedig mogelijk een nieuwe datum in te plannen. Op deze manier houden we de wachttijden kort en kunnen we sneller schakelen.