PVC vloer Zaanstad

In Zaanstad worden er jaarlijks vele PVC vloeren gelegd. Niet zo vreemd, want steeds meer inwoners leren de voordelen van dit materiaal kennen. Zo is het geluidsarm, kan het vaak goed samen met vloerverwarming en is het makkelijk in onderhoud. Ben jij al overtuigd? Bij vloerenwinkel Vloerloods.nl vind je ongetwijfeld de perfect PVC vloer voor jouw woning in Zaanstad. Bekijk ons assortiment hieronder en bestel vandaag nog! 

Ambiant Estino Beige Visgraat Lijm PVC vloer Ambiant Estino Beige Visgraat Lijm PVC vloer
ACTIE
VLOER

Visgraat Trend Beige 1613

€ 39.95 € 16.95/m2
Bekijk

Walnoot 93012

€ 45.95 € 17.95/m2
Bekijk

Warm Acacia 27-3

€ 45.95 € 17.95/m2
Bekijk

Beuken TW 2971-1

€ 45.95 € 17.95/m2
Bekijk

Beachwood smal 18-1

€ 45.95 € 17.95/m2
Bekijk

Noten Donker TW3501-1

€ 45.95 € 17.95/m2
Bekijk

Beuken TW503

€ 17.95/m2
Bekijk

[Outlet] HC7302-1 Noten

€ 45.95 € 17.95/m2
Bekijk

Laminaat of PVC in Zaanstad


Veel huiseigenaren, die in Zaanstad een nieuwe vloer willen leggen, twijfelen tussen PVC en laminaat. Beide materialen lijken namelijk op elkaar. Er zijn echter verschillen. PVC is veel dunner en daarmee bewerkelijker. Kies je in Zaanstad voor een PVC vloer, dan zijn er in vergelijking met laminaat vaak meer motieven mogelijk, waaronder: betonlook, visgraat en tegels. Kliklaminaat is in samenstelling dikker. Beide materialen zijn makkelijk in onderhoud, waarbij PVC beter tegen water kan. Ook kan het geluid beter dempen.

Lijm of klik PVC vloer in Zaanstad


PVC komt in verschillende vormen voor. Zo kunt je in onze winkel kiezen uit twee typen vloeren. Namelijk: lijm en klik PVC. Hieronder vertellen wij je meer over het verschil.

Klik PVC


Wie in Zaanstad voor een vloer van klik PVC kiest, kiest voor zelfredzaamheid. Deze vloer kun je namelijk makkelijk zelf in elkaar klikken. Daarbij is het makkelijk te vervangen en mee te verhuizen. Vaak wordt klik PVC gecombineerd met een losse ondervloer, waardoor geluid wordt verminderd.

Plak PVC


Er zijn natuurlijk ook huishoudens, die voor lijm PVC kiezen. Deze vloer wordt vaak door een professional gelegd, omdat het materiaal direct op de ondervloer wordt geplakt. Het materiaal is erg dun, waardoor het perfect samengaat met vloerverwarming.

Vanuit Zaanstad een PVC vloer kopen?


Visgraat, tegels, betonlook: de mogelijkheden voor een PVC vloer in Zaanstad zijn vrijwel oneindig. Zo past het in iedere inrichting. Voor de mooiste modellen ga je naar Vloerloods.nl. Hier vind je namelijk merken van de beste kwaliteit. Bestel ze direct online in onze webshop of bezoek onze fysieke vloerenwinkel vanuit Zaanstad. Navigeer dan naar de Gildestraat 2 in Kampen. Bij vragen kun je bellen naar 038 303 3392 of ons contactformulier invullen. Weet jij al welke PVC vloer je in Zaanstad wilt gaan kopen?