PVC vloer Utrecht

Op zoek naar een pvc vloer in Utrecht? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod. Wij leveren en leggen pvc vloeren in de regio van Utrecht. Wist je dat wij tevens de grootste vloeren showroom van Nederland hebben en bekend zijn van diverse tv-programma’s als: Help mijn man is klusser, Eigen huis en tuin, RTL Woonmagazine en Bouwval gezocht?

Ambiant Estino Beige Visgraat Lijm PVC vloer Ambiant Estino Beige Visgraat Lijm PVC vloer
ACTIE
VLOER

Visgraat Trend Beige 1613

€ 39.95 € 16.95/m2
Bekijk

Walnoot 93012

€ 45.95 € 17.95/m2
Bekijk

Warm Acacia 27-3

€ 45.95 € 17.95/m2
Bekijk

Beuken TW 2971-1

€ 45.95 € 17.95/m2
Bekijk

Beachwood smal 18-1

€ 45.95 € 17.95/m2
Bekijk

Noten Donker TW3501-1

€ 45.95 € 17.95/m2
Bekijk

Beuken TW503

€ 17.95/m2
Bekijk

[Outlet] HC7302-1 Noten

€ 45.95 € 17.95/m2
Bekijk

Grootste pvc vloeren showroom van Nederland!

Het is zeker de moeite waard om een keer in de auto te stappen en onze showroom in Kampen met meer dan 2000 pvc vloeren te bezoeken. Gezien het uitgebreide assortiment dat wij bieden is er één ding zeker, dat jouw droom pvc vloer hier gegarandeerd ligt! Ben jij op zoek naar een pvc vloer voor jouw woning in Utrecht? Bekijk dan ons aanbod online of in de winkel!

Op zoek naar pvc vloer visgraat?

Ben jij op zoek naar dé vloerentrend van 2020? Een visgraat pvc vloer voor jouw woning in Utrecht? Kom dan langs in onze showroom en ervaar de ruime keuze in pvc visgraat vloeren. In onze showroom liggen zo’n 200 unieke visgraat pvc vloeren in diverse maten, kleuren, structuren en diktes. Benieuwd naar het aanbod? Bekijk dan onze visgraat vloeren. Jouw nieuwe visgraat pvc vloer vakkundig laten leggen in Utrecht? Wij geven standaard vijf jaar leggarantie op al ons legwerk. Vloerloods werkt uitsluitend met professionele vakmannen met jarenlange ervaring. Daarom kunnen wij jou vijf jaar leggarantie bieden zodat je altijd zeker weet dat je optimaal woonplezier zult ervaren van jouw nieuwe vloer.

Goedkope pvc vloer in Utrecht?

PVC vloeren zijn relatief duur vergeleken met bijvoorbeeld de meeste laminaat vloeren. Echter zitten er veel voordelen aan een pvc vloer. Zo kan een pvc vloer altijd tegen vocht, is hij sterker en is geluidsarmer. Ben jij op zoek naar een goedkope pvc vloer in Utrecht? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben namelijk al collectie pvc vloeren voor € 9,95 per m2. Wil je deze vloer compleet laten leggen inclusief egaliseren? Dan betaal je slechts € 31,95 per m2 en ontvang je vijf jaar leggarantie op jouw pvc vloer in Utrecht!

Geld besparen op jouw pvc vloer?

Bij Vloerloods ontvang je standaard de beste prijs voor jouw nieuwe pvc vloer, ook als je in Utrecht woont! Wist je dat rondom de randstad vloeren over het algemeen een stuk duurder zijn dan in de rest van Nederland? Daarom is het zeker de moeite waard om in de auto te stappen en jouw nieuwe pvc vloer voor in Utrecht uit te zoeken bij ons in de winkel of op de website. Heb je weinig tijd om langs te komen? Wij zijn elke zaterdag geopend en hebben wekelijks twee koopavonden. Lukt dat ook niet, kunnen we natuurlijk altijd een sample van de pvc vloer versturen naar jouw adres in Utrecht. Zo weet je altijd zeker dat je een vloer uitkiest die je ook écht mooi vindt. En dat is belangrijk want: Een mooie vloer maakt je blij!

Leveren en leggen van pvc vloeren in Utrecht

Wil jij je nieuwe pvc vloer zelf gaan leggen in Utrecht? Dat kan! Je kan dan alsnog bij ons profiteren van de laagste prijs. Dit doe je door online de beste prijs aan te vragen. Hierdoor weet je zeker dat jij niet te veel betaald voor jouw nieuwe pvc vloer voor in Utrecht.