PVC vloer Maastricht

De keuze voor een PVC vloer wordt vaak snel gemaakt - ook in Maastricht. Deze populaire vloerbedekking kent namelijk veel voordelen. Zo is het makkelijk zelf te leggen, slijtvast en in verschillende motieven te verkrijgen. Bij vloerenwinkel Vloerloods.nl kun je daarom - ook vanuit jouw luie stoel in Maastricht - PVC vloeren met tegels, betonlook, visgraat en andere, mooie motieven kopen. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Hieronder geven wij je alvast een voorproefje. Zit daar al iets moois voor je tussen?

Ambiant Estino Beige Visgraat Lijm PVC vloer Ambiant Estino Beige Visgraat Lijm PVC vloer
ACTIE
VLOER

Visgraat Trend Beige 1613

€ 39.95 € 16.95/m2
Bekijk

Walnoot 93012

€ 45.95 € 17.95/m2
Bekijk

Warm Acacia 27-3

€ 45.95 € 17.95/m2
Bekijk

Beuken TW 2971-1

€ 45.95 € 17.95/m2
Bekijk

Beachwood smal 18-1

€ 45.95 € 17.95/m2
Bekijk

Noten Donker TW3501-1

€ 45.95 € 17.95/m2
Bekijk

Beuken TW503

€ 17.95/m2
Bekijk

[Outlet] HC7302-1 Noten

€ 45.95 € 17.95/m2
Bekijk

De voordelen van PVC


PVC is de afkorting van polyvinylchloride. Het materiaal is bij veel consumenten geliefd. Het kent namelijk - zeker als vloerbedekking - veel voordelen. Wie in Maastricht - en omstreken - voor een PVC vloer kiest, geniet van de volgende eigenschappen:

Slijtvast;
Geluiddempend;
Makkelijk te leggen;
Onderhoudsvriendelijk;
Opnieuw te leggen;
Vochtbestendig;
Duurzaam.

Verschil met laminaat


Wie zich inleest in de verschillende vloertypen, zal één ding opvallen. De voordelen van een PVC vloer in Maastricht komen in grote lijnen overeen met die van laminaat. De materialen zijn beide goedkoop en makkelijk in onderhoud. Het voordeel van PVC is echter dat het bewerkelijker is. Er zijn meer motieven mogelijk en ze zien er levensecht uit. Als klant uit Maastricht kun je dus kiezen voor een PVC vloer met tegels, betonlook, visgraat en andere opdrukken. Kliklaminaat heeft echter een lagere vanafprijs.

Laminaat of toch een PVC vloer in Maastricht? De keuze ligt bij jou. Bij Vloerloods.nl hebben wij beide vloertypen op voorraad.

Bewezen kwaliteit bij Vloerloods.nl


Een mooie inrichting. Dat wil natuurlijk iedereen. De vloer vormt hierbij de basis. Het is dus belangrijk dat je hierbij voor een goede kwaliteit kiest. Dat is bij Vloerloods.nl een zekerheid. Wij zijn namelijk een autoriteit binnen onze vakgebied. De expertise van onze specialisten wordt vaak ingeroepen door tv-programma’s, zoals: Bouwval Gezocht en Help, Mijn Man is Klusser. Hiermee kunnen wij de kwaliteit van onze producten garanderen.

Ben jij in Maastricht op zoek naar een mooie PVC vloer? Wij verkopen, onder andere:

Klik PVC;
Lijm PVC.

Vanuit Maastricht een PVC vloer kopen?


Duurzaam. Makkelijk te leggen. Vochtbestendig. Steeds meer huishoudens - én bedrijven - kiezen voor polyvinylchloride. Het brengt namelijk veel voordelen met zich mee. Ben jij in Maastricht op zoek naar een PVC vloer, bijvoorbeeld met: visgraat, betonlook of tegels? Dan staan de specialisten van Vloerloods.nl graag voor je klaar. Bestel direct in onze webwinkel of bezoek onze showroom aan de Gildestraat 2 in Kampen. Bel bij vragen naar 038 303 3392 of vul het contactformulier in. Welke PVC vloer ga jij vanuit Maastricht kopen?