PVC vloer Emmeloord

Vanuit Emmeloord ontvangen wij - bij Vloerloods.nl - veel klanten, die op zoek zijn naar een mooie PVC vloer. Voor in de badkamer. Voor in de keuken. Of voor een andere ruimte. Wat jouw insteek ook is: vanuit Emmeloord ben je van harte welkom in onze vloerenzaak. Online en offline. Daarnaast kun je altijd bij ons terecht voor advies. Zo vertellen wij je graag welke PVC vloer het beste bij jouw interieur in Emmeloord past: visgraat, tegels of toch een mooie betonlook. Zo stel jij de perfecte ruimtes samen. Kom vandaag nog langs! 

Ambiant Estino Beige Visgraat Lijm PVC vloer Ambiant Estino Beige Visgraat Lijm PVC vloer
ACTIE
VLOER

Visgraat Trend Beige 1613

€ 39.95 € 16.95/m2
Bekijk

Walnoot 93012

€ 45.95 € 17.95/m2
Bekijk

Warm Acacia 27-3

€ 45.95 € 17.95/m2
Bekijk

Beuken TW 2971-1

€ 45.95 € 17.95/m2
Bekijk

Beachwood smal 18-1

€ 45.95 € 17.95/m2
Bekijk

Noten Donker TW3501-1

€ 45.95 € 17.95/m2
Bekijk

Beuken TW503

€ 17.95/m2
Bekijk

[Outlet] HC7302-1 Noten

€ 45.95 € 17.95/m2
Bekijk

Redenen om voor PVC te kiezen


Iedere ruimte kent zijn eigen wensen en eisen. Niet iedere inwoner van Emmeloord zal dan ook voor een PVC vloer kiezen. Toch zijn er veel redenen om dit wel te doen. In de eerste plaats zijn de visuele mogelijkheden van het materiaal enorm. Of je nu in Emmeloord een vloer van visgraat, tegels of met een betonlook wilt plaatsen: met PVC kun je altijd goed uit de voeten. Daarnaast biedt het materiaal een aantal sterke voordelen:

Het is slijtvast;
Het is makkelijk te leggen;
Het is makkelijk in onderhoud;
Het is bestand tegen vocht;
Het kan geluid dempen.

Twee verschillende soorten


Eigenlijk is de benaming PVC vloer veel te breed. Hoewel het materiaal hetzelfde is, kun je PVC in twee categorieën indelen. Zo kun je voor jouw woning in Emmeloord kiezen uit een vloer van klik of plak PVC. Onderling verschillen ze in hoe ze worden gelegd en een paar cruciale eigenschappen. De namen verklappen als iets over de legwijze. Wanneer je in het mooie Emmeloord kiest voor een vloer van klik PVC, “klik” je deze ineen. Bij plakken wordt het materiaal met de ondervloer verlijmd.

Wil je weten welke variant het best bij jou past? De specialisten van Vloerloods.nl kunnen je van op maat gemaakt advies voorzien. Bekijk ook eens onze categoriepagina’s:

Klik PVC
Lijm PVC

Vanuit Emmeloord een PVC vloer kopen?


Smaken verschillen. Zelfs in Emmeloord, waar ieder jaar verschillende PVC vloeren worden gelegd, waaronder: visgraat, betonlook en tegels. Welk type jouw voorkeur ook geniet: bij Vloerloods.nl vind je altijd een model, die bij jouw interieur past. Plaats vandaag nog een online bestelling. Je bent ook van harte welkom in onze showroom in Kampen. Deze vind je aan de Gildestraat 2 in Kampen. Bij vragen kun je bellen naar 038 303 3392 of ons contactformulier invullen. Plak of klik PVC vloeren: in onze vloerenwinkel bij Emmeloord kun je ze kopen!