PVC vloer Eindhoven

Op zoek naar een pvc vloer in Eindhoven? Kom dan een keer kijken bij de grootste vloerenwinkel van NL! Met meer dan 2.000 verschillende pvc vloeren weet je zeker dat je hier kan slagen. Vanaf Nijmegen en daaronder worden pvc vloeren vaak een stuk duurder. Dus ook in Eindhoven zijn pvc vloeren duurder dan hoger in het land. Je profiteert daarom bij ons gegarandeerd van de laagste prijs. Ook als het om de bekende merken als: Moduleo, Quick-Step, Floorify, Therdex en Ambiant gaat. Op zoek naar een nieuwe pvc vloer in Eindhoven? Kom dan langs in onze winkel of bestel online voor de laagste prijs!

Ambiant Estino Beige Visgraat Lijm PVC vloer Ambiant Estino Beige Visgraat Lijm PVC vloer
ACTIE
VLOER

Visgraat Trend Beige 1613

€ 39.95 € 16.95/m2
Bekijk

Walnoot 93012

€ 45.95 € 17.95/m2
Bekijk

Warm Acacia 27-3

€ 45.95 € 17.95/m2
Bekijk

Beuken TW 2971-1

€ 45.95 € 17.95/m2
Bekijk

Beachwood smal 18-1

€ 45.95 € 17.95/m2
Bekijk

Noten Donker TW3501-1

€ 45.95 € 17.95/m2
Bekijk

Beuken TW503

€ 17.95/m2
Bekijk

[Outlet] HC7302-1 Noten

€ 45.95 € 17.95/m2
Bekijk

PVC vloer laten plaatsen in Eindhoven

Wij hebben in heel Nederland een legservice voor pvc vloeren, dus ook in Eindhoven. Dagelijks maken wij diverse gezinnen bij met een pvc vloer in en rondom Eindhoven. Of wij jouw pvc vloer komen leggen in Eindhoven hoef je je dus niet af te vragen. We rekenen hier verder ook geen extra kosten voor. We maken jou in Eindhoven ook graag blij met een mooie pvc vloer voor een scherpe prijs.

PVC vloer online bestellen

Ben je niet in de mogelijkheid om naar ons toe te komen vanuit Eindhoven voor een nieuwe pvc vloer? Dan kun je natuurlijk ook online bij ons shoppen. Wil je de vloer graag thuis bekijken? Bestel dan online een gratis sample aan van de pvc vloer, deze versturen wij vervolgens naar jouw adres in Eindhoven. De bekende merken van pvc vloeren zijn ook te vinden in winkels in de buurt van Eindhoven. Je kan ze hier bekijken en online bij ons bestellen voor de laagste prijs. Elders goedkoper gezien? Dan horen wij dat graag en passen wij onze prijs aan.

Visgraat pvc vloer Eindhoven

Ben jij op zoek naar een visgraat pvc vloer in Eindhoven maar zijn de prijzen absurd hoog? Vraag dan bij ons een prijs aan voor de visgraat vloer die jij graag ziet liggen in jouw woning in Eindhoven. Wij geven je gegarandeerd een scherpe prijs inclusief het laten plaatsen van een pvc vloer visgraat. Visgraat pvc vloeren zijn bij ons verkrijgbaar in enorme aantallen. Zo zijn er ruim 250 verschillende visgraat pvc vloeren die verschillen van: kleur, dikte, maten en structuren. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Bekijk hier al onze visgraat pvc vloeren.

Vloerloods bekend van TV

Benieuwd naar referenties van ons omtrent het plaatsen van jouw nieuwe pvc vloer in Eindhoven? Misschien heb je ons al wel eens onbewust voorbij zien komen op tv. Wij verzorgen al meerdere seizoenen de pvc vloeren voor programma’s als: Eigen huis en Tuin, Help mijn man is klusser, Bouwval gezocht, RTL Woonmagazine en Herrie in de keuken. Wil jij jouw nieuwe pvc vloer vakkundig laten plaatsen in Eindhoven? Dan helpen wij je graag!