PVC vloer Den Haag

Op zoek naar een pvc vloer in Den Haag? Kom dan een keer langs bij ons in de grootste vloeren showroom van Nederland! Het is een stukje rijden, maar zeker de moeite waard. Je vindt bij ons meer dan 3.500 verschillende vloeren waarvan ruim 2.000 pvc vloeren. Ben jij op zoek naar een pvc vloer voor jouw (nieuwe) woning in Den Haag? Alle grote Europese merken zijn bij ons in de showroom te bezichtigen voor de laagste prijzen van Nederland. Zoek je een goedkope pvc vloer? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres! Goedkope pvc vloer laten leggen in Den Haag? Bij ons heb je al pvc vloeren inclusief: egaliseren, lijmen en leggen vanaf € 31,95 per m2.

Ambiant Estino Beige Visgraat Lijm PVC vloer Ambiant Estino Beige Visgraat Lijm PVC vloer
ACTIE
VLOER

Visgraat Trend Beige 1613

€ 39.95 € 16.95/m2
Bekijk

Walnoot 93012

€ 45.95 € 17.95/m2
Bekijk

Warm Acacia 27-3

€ 45.95 € 17.95/m2
Bekijk

Beuken TW 2971-1

€ 45.95 € 17.95/m2
Bekijk

Beachwood smal 18-1

€ 45.95 € 17.95/m2
Bekijk

Noten Donker TW3501-1

€ 45.95 € 17.95/m2
Bekijk

Beuken TW503

€ 17.95/m2
Bekijk

[Outlet] HC7302-1 Noten

€ 45.95 € 17.95/m2
Bekijk

Zoek jij een visgraat pvc vloer in Den Haag?

Bij ons in de winkel vind je meer dan 200 verschillende soorten visgraat pvc vloeren. In allerlei verschillende kleuren, diktes, structuren en maten. Laat je jouw nieuwe visgraat pvc vloer in Den Haag door ons leggen? Dan ontvang je standaard vijf jaar leggarantie op het legwerk van onze gespecialiseerde vakmannen. Zo weet jij altijd zeker dat je maximaal woonplezier zult hebben van jouw nieuwe vloer. Ben jij op zoek naar een pvc vloer in Den Haag? Dan is het zeker de moeite waard om een keer langs te komen in onze showroom van ruim 3.000m2 vol met vloeren. Ben jij overdag aan het werk en heb je weinig tijd om langs te komen? Geen probleem! Wij zijn namelijk elke zaterdag geopend en hebben speciaal twee koopavonden voor klanten die wat verder moeten rijden. Op zoek naar een visgraat pvc vloer in Den Haag? Kom dan geheel vrijblijvend een keer langs!

Zoek je een goedkope pvc vloer?

Wist je dat je bij ons niet alleen het grootste assortiment vindt maar ook de beste prijzen voor alle vloeren? Alle pvc vloeren van grote merken als: Moduleo, Quick-Step, Ambiant, Therdex, mFlor, Vivafloors, Floorify en TFD zijn bij ons te vinden in de showroom voor de laagste prijzen! Laat je je pvc vloer liever thuis bezorgen in Den Haag? Geen probleem! Is het orderbedrag boven de €200,-? Dan bezorgen wij de pvc vloer gratis bij jou aan huis in Den Haag! Heb je online een mooie vloer gezien maar wil je hem graag even in het echt zien? Bestel dan gerust een sample via onze website of chatfunctie, je kan dan de pvc vloer rustig thuis op je bank in Den Haag bekijken.

PVC vloer laten plaatsen in Den Haag

Dagelijks maken wij zo’n 10 huishoudens blij met een nieuwe vloer! Daarnaast werken we samen met diverse tv-programma’s als: Eigen huis en tuin, Help mijn man is klusser, RTL Woonmagazine en Bouwval gezocht. Bij ons weet je zeker dat je vloer vakkundig en professioneel geplaatst wordt zodat jij maximaal kan genieten van jouw nieuwe pvc vloer. Vraag gemakkelijk een offerte aan op onze website en beantwoord de vragen. Je ontvangt dan binnen één werkdag een offerte op maat voor jouw situatie. Zo weet je zeker dat het nooit meer gaat kosten. Een goedkope of visgraat pvc vloer laten plaatsen in Den Haag? Bekijk dan zeker ons assortiment en vraag online de beste prijs aan!