PVC vloer Breda

Op zoek naar een pvc-vloer in Breda? Daarvoor hoef je niet naar de woonboulevard. Sterker nog: je hoeft er niet eens de deur voor uit, want je nieuwe pvc-vloer voor in Breda bestel je gewoon vanuit je luie stoel! Met bijna zeshonderd verschillende soorten klik-pvc en zelfs zevenhonderd varianten als het gaat om lijm-pvc kan het niet anders dan dat je bij Vloerloods jouw favoriete vloer zult vinden! Trek er een middagje voor uit, bekijk jouw favoriete vloeren en bestel meteen online. De geschatte leverdatum staat bij iedere vloer aangegeven. In veel gevallen bezorgen wij je nieuwe pvc-vloer al binnen een paar werkdagen bij je thuis in Breda!

Ambiant Estino Beige Visgraat Lijm PVC vloer Ambiant Estino Beige Visgraat Lijm PVC vloer
ACTIE
VLOER

Visgraat Trend Beige 1613

€ 39.95 € 16.95/m2
Bekijk

Walnoot 93012

€ 45.95 € 17.95/m2
Bekijk

Warm Acacia 27-3

€ 45.95 € 17.95/m2
Bekijk

Beuken TW 2971-1

€ 45.95 € 17.95/m2
Bekijk

Beachwood smal 18-1

€ 45.95 € 17.95/m2
Bekijk

Noten Donker TW3501-1

€ 45.95 € 17.95/m2
Bekijk

Beuken TW503

€ 17.95/m2
Bekijk

[Outlet] HC7302-1 Noten

€ 45.95 € 17.95/m2
Bekijk

Online je pvc-vloer voor in Breda bestellen

Een vloer kopen in een vloerenzaak is in deze tijd allang niet meer nodig. Jouw nieuwe pvc-vloer voor in Breda bestel je gewoon online! Je voelt niet de druk van gauw moeten beslissen in de winkel, maar kunt op je gemak het volledige aanbod doornemen wanneer jou het uitkomt. Geen overhaaste beslissing, maar écht gaan voor de vloer van je dromen. Bovendien heb je geen gedoe met het vervoer, door bijvoorbeeld een busje of aanhanger te moeten regelen. Wij zorgen ervoor dat jouw nieuwe vloer netjes bij je thuisbezorgd wordt. En bij bestellingen boven de €200,- doen we dit nog gratis ook!

De gedachte dat je je in de winkel een beter beeld kunt vormen van een bepaalde vloer kunnen we ons ergens wel voorstellen. Echter, pvc is een tamelijk universeel materiaal, waardoor de ene vloer doorgaans hetzelfde zal aanvoelen als de andere. Het gaat bij een pvc-vloer zoeken voor jou in Breda dan ook vooral om smaak: hoe ziet jouw favoriete vloer eruit? Met de hoge kwaliteit foto’s op onze website kun je dit online uitstekend beoordelen. Bovendien geven we bij ieder type vloer nauwkeurig de specificaties aan. En wil je de vloeren wél graag in ‘levende lijve’ aanschouwen? Kom dan gerust eens langs bij ons in Kampen!

De voordelen van een pvc-vloer

Dat je op zoek bent gegaan naar een pvc-vloer in Breda kunnen we ons maar wat goed voorstellen. Pvc - polyvinylchloride, een stevig en stijf type kunststof - is bezig aan een sterke opmars. De laatste jaren is het uitgegroeid tot veruit de populairste vloersoort en de verwachting is dat alleen maar meer huishoudens kiezen voor een pvc-vloer, ook in Breda. Daarbij dient het vaak als een aanzienlijk goedkoper alternatief voor een authentieke houten vloer of een vloer van natuursteen. Pvc is tegenwoordig namelijk optisch niet meer van ‘echt’ te onderscheiden. Maar daarnaast heeft een pvc-vloer in Breda nog meer voordelen! Zo is pvc bijvoorbeeld:

  • Onderhoudsarm;
  • Waterbestendig;
  • Toekomstbestendig (levensduur van +25 jaar);
  • Kindvriendelijk (zacht en warm);
  • Warmtedoorlatend (goede combi met vloerverwarming);
  • Eenvoudig te leggen;
  • Geluiddempend (zeer geschikt voor appartementen).

Bestel je nieuwe pvc-vloer voor in Breda bij Vloerloods!

Heb je de vloer gevonden die helemaal bij jouw wensen aansluit? Plaats dan vandaag nog je bestelling en ontvang je nieuwe pvc-vloer binnen enkele dagen bij je thuis in Breda. Indien gewenst komen we de vloer ook meteen voor je leggen. Je weet dan zeker dat de vloer meteen goed ligt en krijgt hier bovendien vijf jaar garantie op. Dat is de service die ons onderscheidt. We wensen je alvast veel plezier van je nieuwe pvc-vloer in Breda!