Hoe plaats je een BerryAlloc vloer met Dreamclick kliksysteem?

Een mooie BerryAlloc vloer gezien die uitgevoerd is met een Dreamclick kliksysteem? Of heb je de vloer al in huis liggen en wil je gaan beginnen met het leggen van de vloer? Dan gaan wij je helpen! Je vind hier namelijk meer over dit type kliksysteem en hoe je deze kan plaatsen.

Allereerst moet je weten dat je met een Dreamclick kliksysteem eigenlijk alle kanten op kan. De planken of tegels zijn namelijk voorzien van een kliksysteem die rondom hetzelfde is. Zo kun je gemakkelijk heen en weer werken van begin tot eind. Het installeren van een vloer met Dreamclick kliksysteem gaat dus een keer zo snel als met een ander kliksysteem. Doordat het kliksysteem rondom hetzelfde is, kun je deze vloer ook in verschillende patronen plaatsen waaronder bijvoorbeeld visgraat. Ook kun je de vloer speels opbouwen door deze probleemloos te combineren met tegels uit dezelfde collectie.

Stappenplan voor het plaatsen van een DreamClick kliksysteem

Een video zegt meer dan 1000 woorden. Daarom hieronder een video van hoe je een BerryAlloc klik pvc vloer met het DreamClick systeem legt. In deze video's zijn natuurlijk de meest ideale condities die je thuis niet altijd zal hebben. Maar op deze manier krijg je wel het beste beeld van hoe het precies moet. Wil je de BerryAlloc klik pvc vloer in visgraat patroon plaatsen? Ook daar is een video van, je vindt deze in de balk boven de video. Liever de officiële montagehandleiding gebruiken? Je vindt deze hier: Montagehandleiding BerryAlloc DreamClick kliksysteem.


Shit. Schade op een plank? Zo vervang je deze gemakkelijk!

Dat is balen, een beschadiging in je nieuwe vloer. Gelukkig is er een manier waardoor je plaatselijk een plank kan vervangen zonder dat de hele vloer eruit moet. Je hebt er wat gereedschap en secondelijm voor nodig, maar dit werkt perfect! Benieuwd hoe dit precies werkt? Klik in de balk boven de video op: "hoe vervang je een plank met het DreamClick systeem". Met dit stappenplan moet het lukken. Succes!

Op zoek naar een klik pvc vloer met DreamClick kliksysteem?

Bekijk hieronder de Live by BerryAlloc collectie. Deze collectie staat bij ons op voorraad in de winkel en is enorm populair. Door de natuurlijke kleurnuances en het multifunctionele DreamClick kliksysteem zijn deze Live by BerryAlloc klik pvc vloeren een perfecte basis voor ieder interieur. Wil jij verschillende looks met elkaar combineren? Ook dat kan met deze klik pvc vloeren. Zo kun je bijvoorbeeld de tegels uit de Live by BerryAlloc serie naadloos aan de houtlook planken klikken voor een egale look. Op deze manier creëer je diverse stijlen enorm gemakkelijk met elkaar en kun je bepaalde ruimtes in je woning écht highlighten. Met de vloeren van Live by BerryAlloc maak jij van jouw ruimte een échte eye-catcher.

Live by BerryAlloc Serene Oak Coffee 1893 Klik PVC vloer Live by BerryAlloc Serene Oak Coffee 1893 Klik PVC vloer

RIGID

ACTIE
VLOER
Live by BerryAlloc Vibrant Stone Dune 1903 Klik PVC vloer Live by BerryAlloc Vibrant Stone Dune 1903 Klik PVC vloer

RIGID

ACTIE
VLOER

Bekijk hier de officiële montagehandleiding

Toch liever de officiële montagehandleiding bij de hand? Klik dan op de link van het type montagehandleiding die jij zoekt. Er zal een PDF openen. Je kan deze opslaan, uitprinten of gewoon in je browser laten staan. Succes!