Verzenden

Levertijden
Bij alle artikelen in onze webshop staat een indicatieve levertijd aangegeven. Alle artikelen worden na deze tijd geleverd. Zodra je een bestelling hebt geplaatst nemen we binnen één werkdag contact met je op om samen een datum af te spreken voor de levering.

Voor bestellingen buiten Nederland gelden deze levertijden echter niet, de levertijd kan dan langer zijn i.v.m. transport. Wil jij weten wat de levertijd naar jouw bestemming zal zijn buiten Nederland? Vraag het ons gerust!

Verzendkosten
De verzendkosten van Vloerloods zijn voor afleveradressen binnen Nederland* € 59,00 per bestelling bij een verkoopwaarde onder de € 1.000. Is het totale orderbedrag boven de € 1.000 dan wordt de levering GRATIS gedaan binnen Nederland*.

*Exclusief Zeeuwse- en Waddeneilanden.

De verzendkosten naar overige bestemmingen buiten Nederland* worden in overeenstemming vastgesteld, afhankelijk product en de hoeveelheid.

LET OP! Bestellingen kunnen ook kosteloos worden opgehaald in de winkel in Kampen.

Levering tot eerste deur begane grond
Onze bestellingen worden geleverd van maandag t/m zaterdag met onze eigen bezorgservice of met een externe logistieke partner. De goederen worden bezorgd tot de eerste deur begane grond mits deze te bereiken is met de bus/palletwagen. Dit betekent dat de klant zelf de goederen naar binnen moet brengen tenzij anders in overleg is afgesproken. De bezorger is niet verplicht om de goederen naar binnen te brengen. Mocht deze dat wel willen doen tegen een vergoeding moet de klant dat ter plekke afspreken met de bezorger.